JOICO Vero-K Color Intensity Krāsas...

JOICO Vero-K Color Intensity Krāsas noņēmējs 170g

094399
Profesionāļiem
0

 
Matu krāsas noņēmējs, kas kopj un aizsargā matus, kā arī sniedz neskaitāmas radošas iespējas. Sajaukt 1:2. Labākam rezultātam sajaukt vienu paciņu (89ml) krāsas noņēmēja ar 20 Volume Veroxide vai Lumishine Developer aktivētāju. Uzklāt tikai krāsotiem vai ar daļēji noturīgu krāsu krāsotiem matiem. Ļaut iedarboties līdz 30 minūtes, pārbaudot ik pēc 5 minūtēm, kamēr ir sasniegts vēlamais rezultāts. Rūpīgi izskalot matus un turpināt ar šampūnu un kondicionieri krāsas aizsardzībai. Nelietot skropstu un uzacu tonēšanai, var bojāt acis. Nelietot, ja galvas āda ir sakairināta vai bojāta. Pirms lietošanas matus nemazgāt. Iepakojumu atvērt iespējami tālāk no sejas, neieelpot. Gatavojot maisījumu un ieklājot matos, izmantot aizsargcimdus. Neizmantot metāla maisīšanas trauku vai darba rīkus. Maisījumu sagatavot atbilstoši norādījumiem. Starp lietošanas reizēm ievērot vismaz 24h intervālu. Pēc lietošanas rūpīgi noskalot rokas. Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Neuzglabāt karstuma, dzirksteļu un atklātas liesmas tuvumā. Var izraisīt ugunsgrēku, ja notiek saskare ar citām ķīmiskām vielām, papīru vai citiem ugunsnedrošiem materiāliem.
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Svars
101-250gr

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Prece pievienota salīdzināšanai