SUPERLATIVE DIRECT Pigments-gēls matu...

SUPERLATIVE DIRECT Pigments-gēls matu krāsošanai Pink 150ml

F42V10060
Profesionāļiem
0

 

Цветной гель для прямого окрашивания SUPERLATIVE DIRECT COLOR цвет розовый

Пигмент прямого действия SUPERLATIVE DIRECT COLOR может использоваться для создания ярких акцентов в окрашивании, нейтрализации или изменения нежелательного тона, восстановления цвета после химических процедур (химическая завивка или выпрямление), поддержания интенсивности цвета ранее окрашенных волос, тонирования мелированных волос.

Специальная формула красителя, увлажняет структуру волос, придаёт волосам блеск. Не содержит аммиак. Продукт готов к использованию. Оттенок на пряди в палитре указывает результат окрашивания при нанесении на светлые или предварительно обесцвеченные волосы.

ПРИМЕНЕНИЕ: Вымыть волосы шампунем, тщательно промокнуть полотенцем, нанести на волосы обильно и равномерно распределить подготовительный спрей SUPERLATIVE Direct Color, после высушите волосы феном и нанесите гель SUPERLATIVE Direct Color, равномерно распределив его по всей длине волос (предварительно надев перчатки). Оставьте на 20-30 минут, затем тщательно промойте, пока вода не станет прозрачной.

Внимание! Краситель окрашивает кожу. Смывается естественным образом за 6–8 раз.

 

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Bez amonjaka matu krāsas
Sastāvdaļas
Bez amonjaka
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Mūsu laboratorijas ražo tikai to, ko ir formulējis un pārbaudījis viss profesionālākais pētnieku kopums, lai atrisinātu kosmētikas patērētāju problēmu. Svarīgas un nepārtrauktas investīcijas kopā ar personāla pastāvīgu apmācību ļauj radīt oriģinālus, novatoriskus un pārbaudītus produktus, izmantojot stingru kvalitātes kontroli.

Cilvēki.

Tā kā uzņēmuma prioritāte vienmēr ir cilvēki, kas to veido, un lai nodotu tā vērtības un izveidotu spēcīgu saikni ar galvenajiem sarunu partneriem. Nopietna un efektīva darba vide uzņēmumā ļāva Farmagan gadu gaitā pārvarēt pastāvīgās problēmas, arī starptautiskajos tirgos.

Kvalitāte.

Tas ir mūsu progresīvo pētniecības laboratoriju radošo un formulējošo centienu rezultāts, un tas atspoguļo Farmagan labākās īpašības.

Pētījumi.

Modernākā pētījumu laboratorija, kurā strādā zinātnieki, kas atbild par produktu formulēšanu un kvalitātes kontroli, sadarbojoties ar vissvarīgākajām pasaules universitātēm.

Ražošana.

Visas ražošanas ķēdes tieša uzraudzība Farmagan kontrolē, pārvalda un garantē savu produktu kvalitāti, sākot no katras atsevišķas izmantotā izejmateriāla izpētes līdz produkta galīgajam iesaiņojumam, kas ir gatavs pārdošanai.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai