• -25%
SkinSystem Krēms sejai Nutri Age 50ml
SkinSystem Krēms sejai Nutri Age 50ml
SkinSystem Krēms sejai Nutri Age 50ml
SkinSystem Krēms sejai Nutri Age 50ml
SkinSystem Krēms sejai Nutri Age 50ml
SkinSystem Krēms sejai Nutri Age 50ml

SkinSystem Krēms sejai Nutri Age 50ml

1030020089
37,61 € 50,14 € -25%
PVN iekļauts
>5

 

Vērtīgs atjaunojošs sejas krēms, kas paredzēts sausai un/vai nobriedušai ādai. Bagāts ar peptīdiem, tas efektīvi kontrastē visas novecošanās pazīmes, piešķirot elastību, turgoru un spilgtumu. Ar aizsargfiltru. Nesatur parabēnus, petrolatumu, sulfātus un spirtu. ReproAge atjaunojošais efekts kombinācijā ar Snap-8TM tenzora efektu vizuāli uzlabo sejas izskatu, piešķirot tai kompaktumu, elastību un spilgtumu globālam pretnovecošanās efektam.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* REPROAGE®

Inovatīvs peptīds, kas no jauna aktivizē epidermas reģeneratīvo potenciālu, novēršot ādas novecošanās pazīmes un uzlabojot nobriedušas ādas izskatu. Ar vecumu epidermas bazālo šūnu reģeneratīvā spēja samazinās, līdz ar to parādās ādas novecošanas pazīmes: grumbas, elastības un stingrības trūkums, necaurredzamība. Reproage pārprogrammē šūnu reģenerācijas potenciālu epiģenētiskā līmenī: rezultāts ir mirdzoša un atjaunota, gludāka un elastīgāka āda. Reproage® palēnina novecošanās pazīmju parādīšanos, atjauno nobriedušu ādu, uzlabojot izskatu un mirdzumu.

* SNAP-8™ PEPTĪDU ŠĶĪDUMS C

Inovatīvs peptīds, kas samazina mīmikas grumbu dziļumu, ko izraisa sejas muskuļu kontrakcijas, izmantojot botulīna toksīnam līdzīgu darbības mehānismu. Pateicoties tā mikrodimensijai, tas dziļi iesūcas un samazina fibroblastu pārmērīgo kontraktilitāti un kolagēna spriedzi. Tas atslābina ādu, samazina mīmikas līnijas un izlīdzina sejas ādu.

* HIALURONSKĀBE

Tā ir viena no galvenajām saistaudu sastāvdaļām, piešķir ādai izturību un tvirtumu. Tas iesūcas dziļi, atsauc un notur lielu skaitu ūdens molekulu, garantējot mitrināšanu, stingrību un plastiskumu, kas ir neaizstājams jaunas ādas saglabāšanai. Kā trieciena efekta molekula tā darbojas kā cementējoša viela, novēršot novecošanās pazīmes un novēršot šūnu bojājumus tieši no audiem. Tādējādi āda ir kompakta un elastīga, izteiksmes līnijas ir novājinātas un sejas kontūras ir no jauna definētas.

* THYLHEXYL METHOXYCINNA-MATE

Organiska molekula, kas spēj absorbēt kaitīgo UVB saules starojumu, aizsargājot ādu no fotonovecošanās.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet mērenu krēma daudzumu uz attīrītas ādas no rīta un vakarā. Dienas laikā kā grima bāze un ādas aizsardzība pret fotonovecošanos; vakarā kā nakts atjaunojošs līdzeklis.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Sausai ādai
Pielietojums
Sejai
Kolekcijas
Biostimulating Facial Tensor Threads Complete Protocol
Reticulum Complete Protocol
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai