Mitrinošs matu un ķermeņa šampūns...

Mitrinošs matu un ķermeņa šampūns Oyster Solhair 50ml

OYSH01003001
3,45 €
PVN iekļauts
0

 
Oyster Solhair mitrinošs šampūns ar UV filtriem. Tas sastur Ingvera, Mirru un Granātābolu ekstraktus, kam ir mitrinošas un antioksidējošas īpašības. Šampūns ir bagātināts ar SunComplex molekulām, kas novērš sāls minerāļu un hlora uzkrāsašanos matos un uz ādas pēc peldes. Tas maigi attīra galvas ādu un aizsargā matu krāsu no izbalēšanas vasaras periodā vai sauļošanās laikā. Produktam ir vegāniskas sastāvdaļas.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Matu krāsas noturībai
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
100% Vegānisks

Pateicoties laboratoriskajiem pētījumiem un ilgajai pieredzei profesionālajā nozarē, Oyster Cosmetics ir radījis augstas kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas sistēmu, nodrošinot paredzamus procedūru rezultātus. Uzņēmuma telpās izvietotās modernās laboratorijas ļauj veikt nepārtrauktus pētījumus un izstrādāt jaunus produktus, ņemot vērā patērētāju prasības kā arī jaunākās tehnoloģiskās un modes tendences. Pateicoties plašajam sortimentam un augstajai produktu izstrādes un ražošanas kvalitātei, Oyster Cosmetics ir ieguvis lielu klientu uzticību.

Kompāniju raksturojošie lielumi skaitļos: 65 000 m2 liela kopējā uzņēmuma platība; ražošanas kapacitāte 200 miljoni vienību gadā; ražošanu nodrošina piecpadsmit ražošanas un iepakošanas līnijas; 4 iekšējās laboratorijas un tehnisko testu akadēmija.

Prece pievienota salīdzināšanai