REF - Spray Wax 434 putu vasks matiem...

REF - Spray Wax 434 putu vasks matiem 250ml

R31360
21,96 €
PVN iekļauts
0

 
REF Spray Wax ir barojošs aerosols, kuru ir ļoti viegli lietot. Šis izsmidzinātais vasks rada struktūru, noturību un apjomu. REF izsmidzināšanas vasks apvieno vaska kontroli ar izsmidzināšanas vieglumu. Krāsu saglabāšanas sistēma. Satur Quinoa stiprinošo proteīnu. Ieguvumi: - Ļoti viegli lietojams - Izveido struktūru, saglabā un apjomu - apvieno vaska kontroli ar izsmidzināšanas vienkāršību - Krāsu saglabāšanas sistēma - Satur kvinojas olbaltumvielas - nav testēts ar dzīvniekiem Pielietojums: - Uzklājiet uz sausiem vai mitriem matiem - Veido frizūru Butane, Isododecane, Isobutane, Cera Alba, Cera Microcristallina, Propane, Trilaureth-4 Phosphate, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Extract, Quaternium-95, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Aqua, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propanediol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu krāsas noturībai
Veidošanai
Pēc fiksācijas līmeņa
Vidējas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Preces veids
Spreji

REF pamatā ir patiesa aizraušanās ar radošumu, inovācijām un augstas kvalitātes produktiem, kas patiešām rada pārmaiņas.

MŪSU VĒRTĪBAS:

RŪPĪGI IZVĒLĒTS

Visi produkti ir izgatavoti saskaņā ar filozofiju Nature + Science un reklamē tikai bioloģiskās sastāvdaļas, kas ir rūpīgi atlasītas un novāktas no sertificētām saimniecībām.

BEZ nežēlības

Neviens no REF produktiem nav testēts uz dzīvniekiem.

CO2 DRAUDZĪGS

Visi REF produkti ir ražoti no ilgtspējīgiem materiāliem, lai saglabātu mežus.

100% VEGĀNS

Visi REF produkti matu kopšanas, veidošanas vai profesionālajā segmentā ir vegāni.

AUGSTĀKĀ KVALITĀTE

Dabiskās sastāvdaļas ir apvienotas ar jaunākajām progresīvajām tehnoloģijām.

AR MĪLESTĪBU

Visi produkti ir izgatavoti no mīlestības pret matiem un dabisko skaistumu.

Prece pievienota salīdzināšanai