• -35%
ESLABONDEXX Sprejs matiem, jūras...

ESLABONDEXX Sprejs matiem, jūras sāls, tekstūrai, mitrina, aizsargā 150ml

ESTYSEA
7,66 € 11,79 € -35%
PVN iekļauts
0

 

Teksturizējoša matu laka ar jūras sāli, kas nodrošina apjomu un modernu izskatu. Pantenols un hidrolizēts augu proteīns mitrina, stiprina, aizsargā un uzlabo matu dabisko spīdumu.

KĀ IZMANTOT:

Izsmidziniet uz mitriem matiem, lai nodrošinātu maksimālu efektu, vai uz sausiem matiem, lai nodrošinātu lielāku apjomu.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

Nio-protect tehnoloģija: novatoriska aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas atrodas niosomu pūslīšos. Tas aktīvi aizsargā matu šūnas no bojājumiem ķīmiskā pakalpojuma laikā.

Hidrolizēts augu proteīns PG-propilsilāntriols: īpaši spēcīgs matus stiprinošs komplekss. Iekļūst  katrā matā, lai palielinātu mitrumu un plastiskumu. Veido uz mata virskārtu, lai ieeļļotu un nostiprinātu to. Iedarbojas uz matu kutikulu, lai kondicionētu un nodrošinātu mitrumu.

Izopentildiols: atjauno bojātus matus.

Polyquaternium-68: piešķir matiem ļoti spēcīgu fiksāciju. Novērš matu pūkošanos un elektrizāciju. Tie arī aizsargā matus, jo polimērs veido vairogu ap katru matu.

Pantenols: Provitamīns B5 (pantenols) stiprina matu kutikulas un sabiezē matu stiebru, kondicionē un pārstrukturē. Tas pārklāj un nosedz matu virsmu, padarot šķipsnas spīdīgas.

Magnija sulfāts: atsvaidzinoša un attīroša iedarbība.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu apjomam
Mitrinošs
Stiprinošs
Tekstūrai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Pantenols
Preces veids
Spreji

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai