PRECIOUS NATURE Maska sausiem matiem 500 ml

Thirst-quenching mask Mitrinoša maska ar ogu un ābolu ekstraktiem sausiem matiem 500ml

PF014731
Profesionāļiem
0

 
Maska intensīvi mitrina izslāpušus matus visā garumā, piešķir matiem mīkstumu un zīdainu gludumu, atvieglojot matu ķemmēšanu un veidošanu. Sastāvā ir: - ogu ekstrakts*, kas aizsargā matus no apkārtējās vides negatīvās iedarbības, - ābolu ekstrakts* uztur optimālu mitruma līdzsvaru matu struktūrā, piešķir matiem gludumu un spīdumu. * 100% dabīgās sastāvdaļas. Nesatur: sulfātus, parabēnus, parafīnus, minerāleļļas, sintētiskās vielas, alergēnus ** ** hipoalerģiski augu ekstrakti un smaržas LIETOŠANA: pēc šampūna PRECIOUS NATURE, uzklāt masku uz mitriem matiem, vienmērīgi sadalot visā garumā. Atstāt uz 3-5 minūtēm. Rūpīgi noskalot ar ūdeni.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Matu mīkstumam
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Sausiem matiem
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Dabiskas sastāvdaļas

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Prece pievienota salīdzināšanai