N Keraplant MASK Nutri Repair 50 ml maska

Lisap Milano Keraplant Nature Nutri-Repair maska 50ml

1800410
7,05 €
PVN iekļauts
0

 
Keraplant Nature Nutri-Repair barojoša un atjaunojoša maska dziļi mitrina, baro un atjauno matus. Satur kvaternizētu keratīnu un aktīvo kompleksu Hydrabond, kas aizver bojāto kutikulu un intensīvi baro matus no iekšienes. Padara matus spēcīgus, gludus, labi mitrinātus un spīdīgus. Nature Nutri-Repair sērija – barojoša un atveseļojoša matu kopšana paredzēta blāviem un ļoti sausiem matiem, kas cietuši no ķīmiskas, mehāniskas un nelabvēlīgas vides iedarbības. Nostiprina matu struktūru, padara matus mīkstus, gludus un viegli ķemmējamus. Bez parabēniem un krāsvielām. Dabīgas sertificētas smaržvielas.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Krāsotiem un balinātiem matiem
Sausiem matiem
Sastāvdaļas
Bez krāsvielām
Bez parabēniem

Sievietes skaistuma, unikālu stilu un tēlu daudzveidības meklējumi zīmolam Lisap vienmēr ir bijis must have.

Klasiskais sievietes stils un tēls laika gaitā ir piedzīvojis radikālas izmaiņas, nonākot līdz futūristiskas mūsdienu sievietes versijai. Vislabāk tas redzams mūsdienu masu medijos.

Fred La Pietra un Borselli ir divi cilvēki, kas pētījuši uzņēmuma komunikācijas stratēģijas attīstību gadu gaitā.

Inovācijas ir galvenais Lisap politikas elements. To pierāda progresīvās produktu formulas un ražošanas procesi. 45% savas produkcijas Lisap eksportē uz vairāk nekā 110 pasaules valstīm visos kontinentos. Globālie izaicinājumi un mainīgais tirgus pieprasījums liek kompānijai pastāvīgi strādāt pie jauniem produktiem un piedāvājumiem.

Lisap ir viens no nedaudzajiem zīmoliem matu kopšanas segmentā, kura augstos kvalitātes standartus visā ražošanas procesā apliecina starptautiskie sertifikāti ISO 9001:2008, UNI EN ISO 14001: 2004 un ECOCERT. 2014. gadā  Lisap saņēma arī AEO (Atzītā komersanta) sertifikātu.

Prece pievienota salīdzināšanai