• -35%
ESLABONDEXX Matu laka tekstūrai ECO...

ESLABONDEXX Matu laka tekstūrai ECO SHINE, cukura bāze 300ml

ESTYSPRA
13,31 € 20,48 € -35%
PVN iekļauts
0

 

Dabīgs, uz cukura bāzes izsmidzināms matu kopšanas līdzeklis. Vidēji spēcīga noturība, ilgstošam stila efektam. Cukurs un rozmarīna eļļa uzlabo matu spīdumu, savukārt hidrolizēts augu proteīns un hidrolizēts keratīns aizsargā un stiprina matus.

 

KĀ IZMANTOT:

Izsmidziniet uz sausiem matiem un veidojiet tos kā ierasts.

IEGUVUMI:

Spīdums un fiksācija.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

Nio-protect tehnoloģija: novatoriska aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas atrodas niosomu pūslīšos. Tas aktīvi aizsargā matu šūnas no bojājumiem termiskās apstrādes laikā.

Hidrolizēts augu proteīns PG-propilsilāntriols: īpaši spēcīgs matus stiprinošs komplekss, iekļūst matu stiebros, lai palielinātu mitrumu un plastiskumu. Uz mata veido plēvi, lai ieeļļotu un nostiprinātu kutikulu, tādējādi tos kondicionē jot un nodrošinot mitrumu.

Izopentildiols: atjauno bojātus matus.

Rosmarinus officinalis lapu eļļa: ādu attīrošas īpašības, savelkoša iedarbība, balzamiko. Tas rūpējas par matu veselību, piešķirot tiem ļoti īpašu spilgtumu.

Sorbīts: mitrinātājs, lai pasargātu produktu no dehidratācijas. Mitrinošs, lai novērstu ādas sausumu.

Saharoze: tai ir labas plēvi veidojošas un nomierinošas īpašības. Tam ir augu izcelsme un tas ir pilnībā bioloģiski noārdāms.

Hidrolizēts keratīns: atjauno un aizsargā. Keratīns ir strukturāls matu proteīns. Pārstrukturē un aizsargā. Mitrinošs, matu kondicionētājs, plēvi veidojošs, antistatisks līdzeklis; atdzīvina matu dabisko aizsargslāni, atjauno stiepes izturību, atgriež elastību un samazina lūšanu. Ir pierādīts, ka tas ievērojami samazina matu bojājumus, ko izraisa spēcīgas ķīmiskas vielas.

 

Izmērs: 300 ml

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu spīdumam
Stiprinošs
Pēc fiksācijas līmeņa
Vidējas fiksācijas
Sastāvdaļas
Dabiskas sastāvdaļas

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai