OLLIN Performance permanentā...
OLLIN Performance permanentā...
OLLIN Performance permanentā krēmkrāsa 10/1 60ml
OLLIN Performance permanentā krēmkrāsa 10/1 60ml

OLLIN Performance permanentā krēmkrāsa 10/1 60ml

727533
Profesionāļiem
0

 
Ollin Performance ir noturīga krēmkrāsa, kas padarīs matu krāsošanas procesu daudz vieglāku, ātrāku un ērtāku. Pateicoties krāsas unikālajai formulai, krāsa nodrošinās Jums vēlamo rezultātu katru reizi, neatkarīgi no krāsošanas procesa sarežģītības pakāpes. Šīs matu krāsas sastāvā ir vērtīgi augu valsts kompleksi, kas palīdz, novērš ādas kairinājumu. Kompleksam ir maiga iedarbība uz galvas ādu un matiem, neizraisot papildus kairinājumu vai bojājumus. Noturīgā krēmkrāsa nodrošina piesātinātus, spilgtus un noturīgus krāsas toņus, kas spēs nosegt līdz pat 100% sirmu matu, liekot tiem izskatīties jaunākiem un spīdīgākiem. Matu krāsa paliek uz matiem vismaz 6 nedēļas. Pateicoties formulā esošajiem hidrolizētajiem zīda proteīniem, mati pēc krāsošanas būs maigi un spīdīgi. To pašu nevar teikt par daudzām citām matu krāsām. MAISĪJUMA SAGATAVOŠANA Sajaukt nemetāliskā traukā OLLIN PERFORMANCE krēmkrāsu ar OLLIN PERFORMANCE oksidantu: Pie pamata krāsas paletes toņiem 1/xx līdz 10/xx, iemaisīt proporcijā 1:1.5; Speciālajiem, blondajiem toņiem 11/xx – proporcija ir 1:2, lai vienlaicīgi balinātu un krāsotu matus.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Ilgnoturīgas
Krēmveida
Matu spīdumam
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Zīmols dibināts 2011. gadā un savas pastāvēšanas laikā spējis kļūt par iecienītu tūkstošiem skaistumkopšanas profesionāļu un cilvēku vidū, kuri pievērš lielu uzmanību savu matu kopšanai.

Nosaukums OLLIN Professional sasaucas ar angļu all-in (“ieskaitot visu”) un ne tikai nozīmē, ka zīmola sortimentā ir viss nepieciešamais, lai nodrošinātu pilnu matu kopšanas pakalpojumu klāstu, bet arī uzsver, ka katrs produkts satur visu nepieciešamo, sastāvdaļas, lai uzturētu matus ideālā stāvoklī.

OLLIN Professional kosmētikas katalogs ietver gan pamata matu kopšanas un matu veidošanas produktus, gan dažādas sērijas, kas orientētas uz konkrētām vajadzībām un matu tipiem.

Uzņēmuma preču klāstā ir arī produkti sezonālai un īpašai kopšanai, kad matiem nepieciešams īpašs uztura komplekss, papildus mitrināšana un aizsardzība. Zīmols nepārtraukti attīstās un seko jaunākajām tendencēm, regulāri laižot klajā jaunus aktuālus produktus.

Prece pievienota salīdzināšanai