JOICO Vero K-Pak Base Breaker...

JOICO Vero K-Pak Base Breaker Original matu krāsa 60ml

094392
Profesionāļiem
0

 
Matus viegli balinošais produkts 60ml. JOICO Base Breaker - lieliska iespēja ātri atsvaidzināt un izlīdzināt ataugušus matus starp divām krāsošanas reizēm. Base Breaker jau desmit minūtēs izlīdzina ataugušu matu toni par 1 pakāpi un piešķir dabīgu vēsāku toni. Šis matus viegli balinošais produkts nesatur amonjaku un kopj matus kā arī piešķir tiem mirdzumu ar K-PAK tehnoloģiju. Lietošna: Sajaukt vienu daļu Base Breaker ar vienu daļu 6% Veroxide aktivētāju. Ātri ieklāt sausos vai ar dvieli nosusinātos, nekrāsotos, dabīgos matos. Ja izmanto produktu ataugušu matu toņa izlīdzināšanai, produktu uzklāt tikai ataugušajiem matiem. Ļaut iedarboties 10 minūtes, izskalot un turpināt ar šampūnu un kondicionieri.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Sastāvdaļas
Bez amonjaka
Preces veids
Matu krāsas balinošās
Piedevas balinātājiem

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Prece pievienota salīdzināšanai