Blonde Life kondicionieris ar violeto...

Blonde Life kondicionieris ar violeto pigmentu 250ml

067205
27,92 €
PVN iekļauts
1-4

 
Violetais kondicionieris vēsiem, spožiem blondajiem toņiem 250ml. Vēso toni pilnveidojošs kondicionieris baro un aizsargā matus, vienlaikus neitralizējot vara, dzetenīgās nokrāsas, saglabājot blondos toņus spilgtus un mirdzošus. Barojošām vielām bagātās tamanu un monoi eļļas palīdz atjaunot matu stiprumu, mīkstumu un spīdumu. Nekavējoši atvēsina vara toņus; Padara vēsi blondos toņus spožākus; Baro un aizsargā trauslos blondos matus; Atšķetina un nogludina matus; pH 4.5-5.5; Galvenās sastāvdaļas: SmartRelease tehnoloģija, Arginīns , Tamanu eļļa, Monoi eļļa un Gaiši violeta nokrāsa. Ērtākai lietošanai iesakām papildus iegādāties   Joico Blonde Life  1L pumpi. Ieklāt tīros, ar dvieli nosusinātos matos. Ļaut iedarboties 1-3 minūtes. Izskalot. Lietot 2-3 reizes nedēļā
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Matu galiņiem
Matu krāsas noturībai
Matu krāsas pastiprināšanai
Matu mitrināšanai
Matu mīkstumam
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu tonēšanai
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Krāsotiem un balinātiem matiem
Kolekcijas
BLONDE LIFE
Preces veids
Tonējošie kondicionieri

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Prece pievienota salīdzināšanai