Ollin Professional Perfect Hair Tres...

Ollin Professional Perfect Hair Tres Oil balzāms (ar inca-inchi, jojoba, grape seed eļļām) 400ml

395737
14,29 €
PVN iekļauts
0

 
Palutiniet sausus, trauslus matus ar tiem nepieciešamo mitrumu, stiprumu un spīdumu - iegādājieties Ollin Professional Perfect Hair Tres Oil balzāmu. Greznā formula padarīs jūsu matus spīdīgus un vieglāk pārvaldāmus, piesātinot tos ar svarīgajām olbaltumvielām. Īpašības un funkcijas: Tas baro matus ar nepiesātinātajām taukskābēm Omega-3 un Omega-6, antioksidantiem un A, E un C vitamīniem. Maigi attīra un piepilda matus ar vitalitāti. Mati iegūst zaigojošu dimanta spīdumu. Padara matus maigākus un paklausīgākus. Novērš matu trauslumu un nostiprina kutikulu slāni. Nodrošina lielisku matu mitrināšanu. Aizsargā matus no krāsu un apkārtējās vides agresīvās ietekmes. Atjauno matu kodolu un aizsargā tos no trausluma un mitruma zuduma.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Barojošs
Matu spīdumam
Mitrinošs
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Sausiem matiem
Sastāvdaļas
Vitamīni

Zīmols dibināts 2011. gadā un savas pastāvēšanas laikā spējis kļūt par iecienītu tūkstošiem skaistumkopšanas profesionāļu un cilvēku vidū, kuri pievērš lielu uzmanību savu matu kopšanai.

Nosaukums OLLIN Professional sasaucas ar angļu all-in (“ieskaitot visu”) un ne tikai nozīmē, ka zīmola sortimentā ir viss nepieciešamais, lai nodrošinātu pilnu matu kopšanas pakalpojumu klāstu, bet arī uzsver, ka katrs produkts satur visu nepieciešamo, sastāvdaļas, lai uzturētu matus ideālā stāvoklī.

OLLIN Professional kosmētikas katalogs ietver gan pamata matu kopšanas un matu veidošanas produktus, gan dažādas sērijas, kas orientētas uz konkrētām vajadzībām un matu tipiem.

Uzņēmuma preču klāstā ir arī produkti sezonālai un īpašai kopšanai, kad matiem nepieciešams īpašs uztura komplekss, papildus mitrināšana un aizsardzība. Zīmols nepārtraukti attīstās un seko jaunākajām tendencēm, regulāri laižot klajā jaunus aktuālus produktus.

Prece pievienota salīdzināšanai