Blondifier Blonde Bestie...

Blondifier Blonde Bestie izsmidzināmais līdzeklis 150ml

3474636628995
19,00 €
PVN iekļauts
0

 
Perfektai blondu matu kopšanai L'Oreal Professionnel speciālisti ir izveidojuši jaunu produktu līniju – Blondifier. Šī līnija palīdzēs atdzīvināt balinātus un krāsotus matus, piešķirs tiem neticamu spīdumu un mirdzumu. Blondifier Blonde Bestie barojošs, aizsargājošs spīduma sprejs blondiem matiem būs ideāli piemērots gan krāsotiem, gan balinātiem blondajiem toņiem. Gaisīgā formula ir īpaši veidota, lai maksimāli aizsargātu un barotu matus. Piešķir matiem izcilu spīdumu un nogludina matu kutikulu pēc ķīmiskajiem procesiem – krāsošana, balināšana.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Preces veids
Spreji

2017. gadā Serie Expert pāršķīra jaunu lappusi savā vēsturē ar jauniem pārveidotiem iepakojumiem, kas ir augstākas kvalitātes videi draudzīgāki!

“Mēs izmantojām iespēju uzlabot savu ietekmi uz vidi, izmantojot videi draudzīgākus iepakojumus, un tagad katru gadu tiek ietaupītas vairāk nekā 50 tonnas plastmasas.”

Tā kā katras sievietes mati ir unikāli, atšķirīgi pēc vairākiem kritērijiem: matu veida, iepriekšējās ārstēšanas un skaistumkopšanas rutīnas, Serie Expert var apmierināt katras personas dažādas vajadzības un vēlmes.

Konsultējieties ar savu stilistu, lai saņemtu padomu par perfektu matu kopšanas līdzekļiem tieši Jums!

Prece pievienota salīdzināšanai