SkinSystem BOOSTER MASKS Sejas masku...
SkinSystem BOOSTER MASKS Sejas masku...
SkinSystem BOOSTER MASKS Sejas masku komplekts 3*10ml
SkinSystem BOOSTER MASKS Sejas masku komplekts 3*10ml

SkinSystem BOOSTER MASKS Sejas masku komplekts 3*10ml

1030020087
28,29 €
PVN iekļauts
>5

 

Trīs sejas maskas, kas bagātas ar ļoti koncentrētām un koncentrētām vielām, kas noloba, atjauno, mitrina, tonizē, baro un izgaismo ādu ar tūlītēju efektu.

 

 

 

Maska 1: RADIANCE BOOSTER EFEKTS

 

ATJAUNOJOŠA SEJAS MASKA

 

GLIEMEĻU GĻUVES AR IZGAISMOJOŠU UN ATJAUNOJOŠU DARBĪBU.

 

Tūlītēja iedarbības skaistuma maska. Tas satur gliemežu gļotas augstā koncentrācijā un citas reģenerējošas un apgaismojošas vielas. Tas veic pilnīgu pretnovecošanās darbību. Tas padara ādu gludu, samtainu, kompaktu un atjaunotu.

 

 

 

Maska 2: STRUKTŪRAS PASTIPRINĀŠANAS EFEKTS

 

PĀRSTRUKTURĒJOŠA SEJAS MASKA

 

KOLAGĒNS AR PĀRSTRUKTURĒJOŠU DARBĪBU, TONI UN STINGRUMU.

 

Tūlītēja iedarbības skaistuma maska. Tas satur augstu kolagēna un hialuronskābes koncentrāciju, kas sinerģijā viena ar otru veic pilnīgu pārstrukturēšanas darbību. Tas atstāj kompaktu un mirdzošu ādu.

 

 

 

Maska 3: 4D EFEKTA BOOSTER

 

FILLER SEJAS MASKA

 

HIALURONSKĀBE AR MITRINOŠANU UN TONINĒJOŠU DARBĪBU.

 

Tūlītēja iedarbības skaistuma maska. Tas satur tīru hialuronskābi visaugstākajā iespējamā koncentrācijā ūdens šķīdumā. Bez smaržas tas dziļi mitrina, tonizē, piepilda un no jauna nosaka kontūras, padarot ādu kompaktu un mirdzošu.

 

 

 

KĀ IZMANTOT:

 

Veiciet dziļu sejas tīrīšanu, pēc tam uzklājiet TNT masku, lai tā labi pielīp visās daļās. Turiet 10 minūtes. Pēc tam noņemiet audumu un viegli iemasējiet visus atlikumus.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Komplekti
Preces veids
Sejas maskas, vienreizlietojamas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai