• -20%
CUTINOL Losjons matiem, normalizē...

CUTINOL Losjons matiem, normalizē tauku sekrēciju, 100ml.

OYLZ05010101
16,18 € 20,23 € -20%
PVN iekļauts
0

 
Sebumu līdzsvarojošs losjons taukainai galvas ādai. Samazina sebuma izdalīšanos un uzlabo skābekļa piegādi matu folikulām. Satur glikolskābi, ajūrvēdas maisījumu un tiolisīna kompleksu. Nesatur parabēnus, EDTA, PEG un krāsvielas.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Līdzekļi taukainai galvas ādai
Matu tips/stāvoklis
Taukainiem matiem
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Kolekcijas
CUTINOL

Pateicoties laboratoriskajiem pētījumiem un ilgajai pieredzei profesionālajā nozarē, Oyster Cosmetics ir radījis augstas kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas sistēmu, nodrošinot paredzamus procedūru rezultātus. Uzņēmuma telpās izvietotās modernās laboratorijas ļauj veikt nepārtrauktus pētījumus un izstrādāt jaunus produktus, ņemot vērā patērētāju prasības kā arī jaunākās tehnoloģiskās un modes tendences. Pateicoties plašajam sortimentam un augstajai produktu izstrādes un ražošanas kvalitātei, Oyster Cosmetics ir ieguvis lielu klientu uzticību.

Kompāniju raksturojošie lielumi skaitļos: 65 000 m2 liela kopējā uzņēmuma platība; ražošanas kapacitāte 200 miljoni vienību gadā; ražošanu nodrošina piecpadsmit ražošanas un iepakošanas līnijas; 4 iekšējās laboratorijas un tehnisko testu akadēmija.

Prece pievienota salīdzināšanai