• -25%
COCOA BUTTER Krēms rokām, barojošs 50ml

COCOA BUTTER Krēms rokām, barojošs 50ml

195832
3,66 € 4,88 € -25%
PVN iekļauts
0

 

Barojošais roku krēms ir veidots pēc dabai draudzīgas receptes. Formula tika izstrādāta sausai, sasprēgājušai ādai, kurai nepieciešama dziļa barošana. Krēmam ir zīdaina tekstūra, tas viegli izkliedējas un ātri iesūcas. Tas atjauno jūsu roku komfortu un veselīgu izskatu.

Recepte ir bagātināta ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām:

Kakao sviests - tajā esošie vitamīni un minerālvielas baro un atjauno ādu. Pateicoties taukskābju klātbūtnei, kakao sviests papildina ādas dabīgā lipīdu slāņa trūkumus.

Cacay eļļa - bagāta ar retinolu un A un E vitamīniem. Tā atbalsta ādas mitrināšanas līmeni un tās tvirtumu, elastību un gludumu.

DABISKI BURVĪGS: ar unikālu smaržu, dziļu barošanu, vegānu formulu un vieglu tekstūru, kas ātri uzsūcas. 

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Barojošs
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Krēmi

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Bielenda Kosmetyki Naturalne (Bielenda Natural Cosmetics) tika dibināta 1990. gadā. Šis ir ģimenes uzņēmums, kuru dibināja Barbara Belenda, balstoties uz bagātīgu pieredzi un lielu entuziasmu kosmētikas nozarē. Bielenda Polijā bija pirmais sertificētais uzņēmums, kas pirmo reizi sāka ražot dabīgu kosmētiku no dabīgiem augu materiāliem.

Prece pievienota salīdzināšanai