SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai,...

SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai, sinerģiska iedarbība, vīnogu kauliņu-kumelīšu 500ml k

0040020010
23,57 €
PVN iekļauts
1-4

 

100 % dabīga masāžas eļļa ķermenim, kuras sastāvā ir vīnogu kauliņu un kumelīšu eļļas. Piemērota sausai, jutīgai ādai. Vīnogu kauliņu eļļai piemīt mitrinoša, aizsargājoša, elastizējoša, nostiprinoša iedarbība. Kumelīšu eļļai ir atsvaidzinoša iedarbība, tā nodrošina tulītēju labsajūtu ādai. Eļļas ideāli plūstoša konsistence piemērota jebkuras masāžas tehnikas veikšanai. 

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Elastībai
Mitrinošs
Relaksēšanai
Preces veids
Eļļas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai