BIOSILK Hydrating Therapy Marakujas...

BIOSILK Hydrating Therapy Marakujas eļļa matiem 118ml

BSHOM4
28,29 €
PVN iekļauts
0

 
BioSilk Hydrating Therapy mitrinošās terapijas marakujas eļļa ir bagāta ar vitamīniem a un C, lai ārstētu,nomierinātu un kontrolētu dabiski sausus, nepaklausīgus un bojātus matus. Marakujas eļļa palīdz mērcēt matus intensīvā mitrumā, dāvājot tiem izcilu spīdumu. Lietošana: nelielu daudzumu iestrādāt rokās un vienmērīgi uzklājiet to uz mitriem vai sausiem matiem. Veidot kā parasti.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu atjaunošanai
Matu mitrināšanai
Mitrinošs
Tonizēšanai
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Sastāvdaļas
Vitamīni

Tā ir arī viena no spēcīgākajām šķiedrām pasaulē, kas ir vienāda ar tēraudu. Tāpēc Farouk Shami pētīja un atklāja zīda proteīnu priekšrocības un to, kā tos varētu lietot matiem. Katrā zīda proteīnā bija 17 no 19 aminoskābēm, kas atrodamas matos, piešķirot spīdumu, pieradinot frizūru un novēršot matu galu šķelšanos. Farouk zināja, ka visas sievietes vēlas, lai mati būtu spīdīgi, veselīgi un pareizi kondicionēti. Zīds šos trīs jautājumus atrisināja ar vienu produktu - zīda terapijas burvību.

BioSilk Silk Therapy ieviešana bija vēl viens pirmais skaistumkopšanas nozarē, jo dabīgais tīrais zīds matu kopšanā nekad iepriekš nebija izmantots BioSilk Silk Therapy joprojām ir viens no uzņēmuma spēcīgākajiem produktu piedāvājumiem, kas gadu gaitā ir ieguvis neskaitāmas skaistumkopšanas balvas, un tas ir 97% sieviešu atzītākais zīmols.

Prece pievienota salīdzināšanai