SHIPSHAPE Līdzeklis matu lakas...

SHIPSHAPE Līdzeklis matu lakas notīrīšanai 250ml

33250
5,88 €
PVN iekļauts
0

 

Profesionāls izsmidzināms virsmu tīrīšanas līdzeklis skaistumkopšanas saloniem. Īpaši piemērots virsmu attīrīšanai no matu lakas. Ar tā palīdzību var ātri notīrīt salona darba vietas, krēslus un ratiņus. Līdzeklis ir lieliski piemērots stikla un spoguļu virsmu, kā arī izlietņu tīrīšanai. Tas ir drošs visām ierīcēm, ieskaitot arī matu taisnotājus.

Tilpums
151-400ml

Izcilība salonu dezinfekcijas un higiēnas līdzekļos!

 

Kā Eiropas līderis profesionālās salonu dezinfekcijas un higiēnas jomā, NOVICIDE® nosaka jaunus standartus aizsardzībā pret patogēniem un vīrusiem. Mūsu produkti piedāvā jūsu klientiem profesionālu dezinfekcijas un higiēnas produktu klāstu, kas īpaši izstrādāts salonu, nagu un kosmētikas studiju vajadzībām.

 

Kāpēc NOVICIDE®?

• Nozares līderis: Eiropas eksperti salonu dezinfekcijas un higiēnas jomā. Specializēts: Mūsu produktu sortiments ir pielāgots unikālajām ikdienas salonu vajadzībām.

• Uzticams: mūsu produkti ir izstrādāti un ražoti Vācijā atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem.

• ES sertificētas formulas: NOVICIDE® nodrošina optimālu efektivitāti pret visiem vīrusiem (piem., Covid-19), baktērijām un sēnītēm, izmantojot savu uzlaboto, ES sertificēto formulu.

Prece pievienota salīdzināšanai