SkinSystem Termo gēls 250ml
SkinSystem Termo gēls 250ml
SkinSystem Termo gēls 250ml
SkinSystem Termo gēls 250ml

SkinSystem Termo gēls 250ml

1010020152
21,21 €
PVN iekļauts
>10

 

SkinSystem Professional Pretcelulīta mazināšanas protokolā ir iekļauta arī mājas ārstēšana, ko profesionālis var ieteikt savam klientam ērti turpināt procedūru mājās, pastiprinot un/vai pagarinot salonā iegūto efektu.

 

Termiski cietējoša ķermeņa želeja, bagāta ar augu aktīvajām vielām augsti koncentrēta, palīgviela celulīta ādas nepilnību un lokālas aptaukošanās ārstēšanā. Pārveido, tonizē un padara ādu elastīgu. Viegli pārnēsājams, tas iedarbojas ātri, stimulējot termoģenēzi, procesu, procesu, kas izraisa enerģijas patēriņa pieaugumu, kas palīdz zaudēt svaru. Termoģenēze stimulē taukaudus, veicinot lokalizētu tauku nogulšņu izšķīšanu. Efektīva uz vēdera, gurniem, sēžamvietām un rokām. Pārveido, tonizē un padara ādu elastīgu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* CAPSICUM

Stimulē mikrocirkulāciju, pievelkot asinis uz ādas virsmas un attiecīgi radot siltumu. Tas iedarbojas uz procesiem, kas regulē šķidrumu cirkulāciju, piesātinot audus ar skābekli un veicinot starpšūnu apmaiņu. Tas paātrina šūnu bazālo metabolismu, tādējādi veicinot tūsku reabsorbciju un lokālas aptaukošanās samazināšanos.

* IVY

Pazīstamākā un nozīmīgākā efejas īpašība ir spēja neitralizēt celulīta izraisītās ādas nepilnības. Pateicoties savām ievērojamajām drenējošām īpašībām un spējai stimulēt asins mikrocirkulāciju, efeja ir viens no visbiežāk izmantotajiem dabiskajiem līdzekļiem, lai mazinātu un kavētu zemādas tauku veidošanos un vienlaikus novērstu un neitralizētu apakšējo ekstremitāšu pietūkumu un smagumu. Tā savelkošā darbība veicina liekā šķidruma reabsorbciju, kas piesūcina zemādas audus, veicinot venozo mikrocirkulāciju un tonizē audus.

* JŪRAS ALĢĒS

Īpaši bagāti ar jodu, minerālvielām, magniju, A B C vitamīnu, olbaltumvielām, taukskābēm, veic svarīgas labvēlīgas darbības ādai. Viegli pārnēsājami, tie stimulē šūnu vielmaiņu un mikrocirkulāciju, samazina lokalizētu tauku nogulsnēšanos, lieko šķidrumu no audiem un kaitinošo apelsīna mizas efektu. Tie uzlabo tonusu, elastību un ādas izskatu, kas būs stingrāka un gaišāka.

* GARĀNA

Paullinia cupana ir īpaši bagāta ar holīnu, katehīnu, tanīniem un kofeīnu, vielām, kas stimulē termoģenēzi, procesu, kas izraisa enerģijas patēriņa pieaugumu, kas palīdz zaudēt svaru. Termoģenēze stimulē taukaudus un veicina lokalizētu tauku nogulšņu izšķīšanu

 

KĀ IZMANTOT:

Paņemiet nepieciešamo produkta daudzumu. Ar apļveida kustībām masējiet nepilnības skarto daļu. Turpiniet ar vispiemērotāko masāžas tehniku.

Tilpums
151-400ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Home Anti-Cellulite and Reducing Protocol
Preces veids
Želejas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai