OLLIN Performance baltais klasiskais...

OLLIN Performance baltais klasiskais pulverveida balinatājs 500g

729971
Profesionāļiem
0

 
Performance White Classic balinošais pulveris nodrošina intensīvu balinošo efektu gan dabīgiem, gan arī krāsotiem matiem, līdz pat 7 toņiem gaišāki mati. Pulverim ir minimāla smarža, tāpēc būs piemērots arī jūtīgiem deguniem. Sajaukts ar oksidantu, tas iegūst krēmveida konsistenci, kas viegli uzklājas uz matiem un procedūras laikā neizžūs. Tāpēc nekādu uztraukumu par to, ka Jums balināšanas procedūras vidū būs nepieciešams uzjaukt vēl vienu maisījuma porciju. Palolojiet sevi ar skaistiem, gaišiem matu toņiem!
Svars
251-500gr

Zīmols dibināts 2011. gadā un savas pastāvēšanas laikā spējis kļūt par iecienītu tūkstošiem skaistumkopšanas profesionāļu un cilvēku vidū, kuri pievērš lielu uzmanību savu matu kopšanai.

Nosaukums OLLIN Professional sasaucas ar angļu all-in (“ieskaitot visu”) un ne tikai nozīmē, ka zīmola sortimentā ir viss nepieciešamais, lai nodrošinātu pilnu matu kopšanas pakalpojumu klāstu, bet arī uzsver, ka katrs produkts satur visu nepieciešamo, sastāvdaļas, lai uzturētu matus ideālā stāvoklī.

OLLIN Professional kosmētikas katalogs ietver gan pamata matu kopšanas un matu veidošanas produktus, gan dažādas sērijas, kas orientētas uz konkrētām vajadzībām un matu tipiem.

Uzņēmuma preču klāstā ir arī produkti sezonālai un īpašai kopšanai, kad matiem nepieciešams īpašs uztura komplekss, papildus mitrināšana un aizsardzība. Zīmols nepārtraukti attīstās un seko jaunākajām tendencēm, regulāri laižot klajā jaunus aktuālus produktus.

Prece pievienota salīdzināšanai