Hammam Detox Skrubis ķermenim,...

Hammam Detox Skrubis ķermenim, detoksificējošs, kafija/rožu eļļa 400g

137771OUT
49,43 €
PVN iekļauts
0

 
Hammam Detox ir unikāls, silta kompozīcija, kuras augšējās notis ir apvienotas ar citrusaugļu bergamote saldo apelsīnu un svaigu eikalipta aromātu. Sirds notis ir pilnas ar juteklisku peoniju un krēmīgu kokosriekstu apvienojumā ar zaļo lapu aromātu. Kopumu papildina aromātiskas zelta dzintara notis, silta vaniļa un enerģisks ciedra koks. KAM IR PIEMĒROTS HAMMAM DETOX RITUĀLS: - nogurušiem cilvēki, kuriem nepieciešams atjaunot savu enerģiju, - hipoksiska ādai, - ādai, kurai nepieciešama attīrīšana un barošana. - raupjai ādai, kurai nepieciešama rūpīga atdzīvināšana un spēcīgāks pīlings, - ādai, kurai trūkst tvirtums un elastības, - ādai, kurai nepieciešama mitrināšana un atjaunošana. IETEKME UZ ĶERMENI: - ādas mitrināšana, - pabarota un atjaunota āda, - tvirtāka un elastīgāka āda, - detoksikācija un atbalsts celulīta mazināšanai, - attīrīta un atsvaidzināta āda, - uzreiz gludāka āda, - mirdzuma un veselīga izskata atjaunošana, - vispārējs ādas stāvokļa uzlabojums. IETEKME UZ PRĀTU: - atslābināta ķermeņa un prāta sajūta, - relaksācija, - stresa līmeņa pazemināšana. - ARGĀNA EĻĻA - mīkstina, izlīdzina un tonizē ādu, mitrina to un novērš TEWL. - ROŽU EĻĻA - uzlabo ādas elastību, atjauno to un palēnina novecošanās procesus, samazina krāsas maiņu un aizsargā ādu pret mitruma zudumu. - OLĪVEĻĻA - paātrina ādas atjaunošanos, stimulē epidermas atjaunošanos, aizsargā pret mitruma zudumu un priekšlaicīgu ādas novecošanos, mitrina ādu, atjauno tās dabisko lipīdu barjeru. - ROBUSTA KAFIJAS EKSTRAKTS - stimulē vielmaiņu, piemīt detoksikācijas un slaidinoša iedarbība, mitrina, nogludina un nostiprina ādu, stimulē asinsriti, izlīdzina ādas toni. - ARABIKA KAFIJAS PUPIŅU DAĻIŅAS - piemīt pīlinga iedarbība, samazina celulītu, palīdz atgūt bijušo ādas tvirtumu un gludumu. - GHASSOUL CLAY - piemīt attīroša iedarbība - rūpīgi noņem netīrumus un atmirušās ādas šūnas, izlīdzina, mitrina un baro ādu, uzlabo tās elastību un padara to mīkstu. - VĪĢES EKSTRAKTS - piemīt antioksidanta īpašības - novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos, mitrina un atjauno ādu. - SAFRĀNA EKSTRAKTS - dziļi mitrina un aizsargā ādu pret fotonovecošanos, izgaismo, atjauno ādu un izlīdzina tās toni. DĀRGU AKTĪVO SASTĀVDAĻU SINERĢIJA: Arabikas kafija, rupjais sāls, cukurs, ghassoul māls, Argana eļļa, rožu eļļa, olīveļļa, sojas eļļa, šī sviests, Kakao sviests, E vitamīns.
Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Barojošs
Mitrinošs
Ādas elastībai
Ādas tips
Problemātiskai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Svars
251-500gr
Kolekcijas
HAMMAM DETOX
Preces veids
Skrubji

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Uzņēmums ir laidis klajā profesionālās kosmētikas klāstu - BIELENDA PROFESSIONAL, kas paredzēts profesionālai lietošanai skaistumkopšanas veikalos un SPA. Viss klāsts sastāv no vairāk nekā 150 produktiem. Bielenda pastāvīgi ievieš neparastus, novatoriskus risinājumus ne tikai sastāvā, bet arī formulās. Pamats ir: arbūzs, Garcynia Cambodia, Emblica ekstrakts, Easy-Lift, mikrokolagēns, hialuronskābe, koloidālais zelts, šī sviests...

Kosmetologi novērtē BIELENDA PROFESSIONAL kvalitāti un efektivitāti, kā arī viņu klienti ir sajūsmā par mūsu produktu unikālajām smaržām, ko izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Mēs lepojamies, ka esam vieni no līderiem vietējā tirgū. Ādas terapeiti dažādās valstīs saka, ka viņi mīl mūsu aļģu maskas un skrubjus.

Prece pievienota salīdzināšanai