Filieršķēres Jaguar Pre Style Relax...

Filieršķēres Jaguar Pre Style Relax 6.0", 43 zobiņi

83960
110,89 €
PVN iekļauts
1-4

 

Filieršķēres, 43 zobi. Daļēji ergonomisks dizains nodrošina ergonomisku roktura stāvokli un ērtu darbu. Spīdīga apdare.

Funkcijas
Filieršķēres
Garums
6.0"

Zwilling J.A. Henkels pārņēma uzņēmumu

Frenks un Kurts Šmits 1988. gadā pārdeva savas daļas Solingenā bāzētajā uzņēmumā Zwilling J.A. Henkels. Pat pēc pārdošanas Hardijs Šmits turpināja strādāt JAGUAR kā vadošais partneris. Kopš 2004. gada Zwilling J.A. Henckels ir vienīgais uzņēmuma īpašnieks. Trīs gadus vēlāk Zwilling J.A. Henkelss iegādājās citu šķēru ražotāju TONDEO no "asmeņu pilsētas" un 2011. gada beigās apvienoja abu uzņēmumu ražošanas iekārtas. No turienes JAGUAR un TONDEO veido atsevišķu Zwilling grupas nodaļu.

United Salon Technologies GmbH dibināšana

Uzņēmumu JAGUAR un TONDEO 2013 apvienošanās laikā tiek dibināta United Salon Technologies GmbH kā Wilhelm Werhahn KG nodaļa un Zwilling AG meitasuzņēmums. Ar aptuveni 200 darbiniekiem katru dienu Solingenā tiek saražotas līdz 2000 šķērēm.

Starptautiski panākumi, izmantojot inovatīvus produktus

JAGUAR vienmēr ir izcēlies ar savu produktu augsto kvalitāti, daudziem patentiem un rūpnieciskā īpašuma tiesībām, padarot to par vienu no pasaules vadošajiem ražotājiem. Mūsdienās profesionāļi vairāk nekā 80 pasaules valstīs izmanto Solingenā bāzētā uzņēmuma produktus. Papildus šķēru un nažu ražošanai uzņēmums piedāvā augstas kvalitātes suku, ķemmju un elektrisko izstrādājumu klāstu.

Prece pievienota salīdzināšanai