BIOSILK SILK Therapy matu zīds ar...

BIOSILK SILK Therapy matu zīds ar organisko kokosriekstu eļļu 67ml

BSTOCH2
21,09 €
PVN iekļauts
>5

 
Biosilk Viegls, neskalojams zīds piešķir izcilu mitruma atjaunošanos, vienlaicīgi stiprinot novājinātās matu daļas. Palīdz kontrolēt nepakļāvīgus matus un to elektrizēšanos, papildus novēršot sašķeltu matu galu veidošanos, lai iegūtu gludu rezultātu ar neticamu spīdumu. Uz ķermeņa ādas to var izmantot kā viegli mitrinošu ķermeņa eļļu, lai novērstu sausu ādu, padarot to mīkstu, gludu ar izsmalcinātu mirdzumu. Lietošana: vēlamo daudzumu uzklāt sausos vai mitros matos, virzienā no matu vidus līdz matu galiem. Lietojot to uz ķermeņa ādas, uzklāt un iemasēt zonās, kur nepieciešama īpaša mitrināšana.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu spīdumam
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem

Tā ir arī viena no spēcīgākajām šķiedrām pasaulē, kas ir vienāda ar tēraudu. Tāpēc Farouk Shami pētīja un atklāja zīda proteīnu priekšrocības un to, kā tos varētu lietot matiem. Katrā zīda proteīnā bija 17 no 19 aminoskābēm, kas atrodamas matos, piešķirot spīdumu, pieradinot frizūru un novēršot matu galu šķelšanos. Farouk zināja, ka visas sievietes vēlas, lai mati būtu spīdīgi, veselīgi un pareizi kondicionēti. Zīds šos trīs jautājumus atrisināja ar vienu produktu - zīda terapijas burvību.

BioSilk Silk Therapy ieviešana bija vēl viens pirmais skaistumkopšanas nozarē, jo dabīgais tīrais zīds matu kopšanā nekad iepriekš nebija izmantots BioSilk Silk Therapy joprojām ir viens no uzņēmuma spēcīgākajiem produktu piedāvājumiem, kas gadu gaitā ir ieguvis neskaitāmas skaistumkopšanas balvas, un tas ir 97% sieviešu atzītākais zīmols.

Prece pievienota salīdzināšanai