BIOSILK SILK Therapy Silk Lite - matu...

BIOSILK SILK Therapy Silk Lite - matu zīds 67ml

BSSTL2
21,09 €
PVN iekļauts
>5

 
Biosilk Hidrolizētais zīds matiem – jauna unikāla formula uz dabiskā hidrolizētā zīda bāzes aizsardzībai un atjaunošanai stipri bojātiem matiem. Iedarbības pamatā – dabiskais hidrolizētais zīds, kurš tiek iestrādāts molekulārā līmenī matu struktūrā , nostiprina matus no iekšpuses. Hidrolizētais zīds noturas matos un samazina to elektrostatiskumu. Zīds nodod matiem visas savas vērtīgās īpašības, uztur tos veselīgus un nodrošina nevainojamu ārējo matu izskatu. Bez parabēniem. Lietošana: Nelielu daudzumu uzklāt uz rokām un vienmērīgi iestrādat to mitros vai sausos matos, veidojiet kā parasti.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Antistatiska
Matu nogludināšanai
Tonizēšanai
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem

Tā ir arī viena no spēcīgākajām šķiedrām pasaulē, kas ir vienāda ar tēraudu. Tāpēc Farouk Shami pētīja un atklāja zīda proteīnu priekšrocības un to, kā tos varētu lietot matiem. Katrā zīda proteīnā bija 17 no 19 aminoskābēm, kas atrodamas matos, piešķirot spīdumu, pieradinot frizūru un novēršot matu galu šķelšanos. Farouk zināja, ka visas sievietes vēlas, lai mati būtu spīdīgi, veselīgi un pareizi kondicionēti. Zīds šos trīs jautājumus atrisināja ar vienu produktu - zīda terapijas burvību.

BioSilk Silk Therapy ieviešana bija vēl viens pirmais skaistumkopšanas nozarē, jo dabīgais tīrais zīds matu kopšanā nekad iepriekš nebija izmantots BioSilk Silk Therapy joprojām ir viens no uzņēmuma spēcīgākajiem produktu piedāvājumiem, kas gadu gaitā ir ieguvis neskaitāmas skaistumkopšanas balvas, un tas ir 97% sieviešu atzītākais zīmols.

Prece pievienota salīdzināšanai