MIRACULUM Komplekts sejas kopšanai,...

MIRACULUM Komplekts sejas kopšanai, Skrubis+Krēms/Maska, ar termiskajiem ūdeņiem 150ml+50ml

MWT84577
16,39 €
PVN iekļauts
0

 
Komplekts sejas kopšanai, ar termālajiem ūdens minerāliem. Produktu sastāvā ir dabisks avotu ūdens, nācis no Francijas vulkāniskā reģiona, piešķirot produktiem terapeitiskas īpašības. Komplektā ietilpst eksfoliējošs sejas skrubis un aktīvi mitrinošs sejas krēms – maska. Dermatoloģiski testēts.
Īpašības
Krēmveida
Pielietojums
Komplekti
Sejas un ķermeņa kopšanai
Preces veids
Micelārs
Skrubji

Miraculum dibinātāja novatoriskais gars ļāva viņam ātri iekarot kosmētikas tirgu - viņš bija pirmais Polijā, kurš izmantoja pazīstamas un iemīļotas sejas zīmola reklāmās - tā laika slavenības: Zofia Batycka - Mis Polija un Vice Miss Europe no 1930. gada un Hanka Ordonowna, lielākā starpkaru perioda zvaigzne Polijā.

Miraculum rada produktus, ņemot vērā daba un ekoloģija faktorus, uzņēmuma zīmolu saknes meklējamas bagātīgā vesturē un tradīcijās. Līdz ar to visiem MIRACULUM zīmoliem ir "ikonu" statuss, īpaši Eiropā. Jebkuram zīmolam ir savs visums, tāpēc katrs no tiem prasa pareizu un induviduālu pieeju.

Miraculum piedāvājumā ietilpst sejas un ķermeņa kopšanas kosmētika, smaržas, kosmētikas produkti epilācijai un dekoratīvā kosmētika.

Revolucionāras tehnoloģijas:

• Miraculum ir pionieris revolucionārajās tehnoloģijās, lai cīnītos pret ādas novecošanās pazīmēm

• Pirmie, kas kosmētikas tirgū ieviesa revolucionārus jaunus produktus, t.sk.:

- Popularizējām keramīdu, aļģu, augļskābju un šķidro kristālu struktūru izmantošanu kopšanas līdzekļos, ko izmantoja ārpus skaistumkopšanas saloniem;

- Sekojot globālajām tendencēm, laboratorijā jau 6 mēnešus pēc globālās pirmizrādes tika izmantota droša un efektīva alternatīva Botox - Bioxilift ®, kā arī lieliskā liftinga sastāvdaļa Liftline ®;

- Mēs arī esam parādā Miraculum zinātniekiem par pirmo poļu šķidro šampūnu Finesse.

Prece pievienota salīdzināšanai