EXFOLIATE Skābju pīlings 40% 150g

EXFOLIATE Skābju pīlings 40% 150g

137267
Profesionāļiem
0

 

Profesionālais pīlings "40% mandeļskābe + AHA + laktobionskābe" ir paredzēts efektīvai epidermas keratinizēto daļiņu slāņu pīlingam. Pateicoties sabalansētajam sastāvam, kas ietverts unikālā formulā, tai ir spēcīgs pīlings un atjaunojošs efekts, ievērojami sašaurina poras, uzlabo ādas struktūru un krāsu.

Bielenda Professional Exfoliation Face Programme 40% Mandelic Acid + AHA + Lactobionic Acid maigi balina vecuma plankumus, izlīdzina mikroreljefu, regulē tauku dziedzeru darbību un normalizē sebuma sekrēciju, šķīdina tauku aizbāžņus un palīdz cīnīties ar pinnēm. Laktobionskābe aktivizē šūnu atjaunošanās, vielmaiņas un reģenerācijas procesus, uzlabo epidermas dabiskos aizsargmehānismus, stimulē kolagēna šķiedru sintēzi, novērš noturīgu mazo asinsvadu paplašināšanos un stiprina to sienas. Mandeļskābei piemīt antibakteriālas īpašības un tā uzlabo ādas elastību.

Kā lietot: Izmantojot sausu otu, uzklājiet pareizo produkta daudzumu uz sejas un dekoltē ādas (izvairoties no zonas ap acīm). Atstāt uz laiku, optimāli noteiktam ādas tipam un tās jutīguma pakāpei. Apturiet skābes darbību ar neitralizatoru. Pēc tam noņemiet zāļu pārpalikumu ar siltu ūdeni, noslaukiet ādu ar kosmētikas salveti.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Skābju pīlingi
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kuperozai ādai
Normālai ādai
Sausai ādai
Kolekcijas
EXFOLIATE
Preces veids
Pīlingi

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Uzņēmums ir laidis klajā profesionālās kosmētikas klāstu - BIELENDA PROFESSIONAL, kas paredzēts profesionālai lietošanai skaistumkopšanas veikalos un SPA. Viss klāsts sastāv no vairāk nekā 150 produktiem. Bielenda pastāvīgi ievieš neparastus, novatoriskus risinājumus ne tikai sastāvā, bet arī formulās. Pamats ir: arbūzs, Garcynia Cambodia, Emblica ekstrakts, Easy-Lift, mikrokolagēns, hialuronskābe, koloidālais zelts, šī sviests...

Kosmetologi novērtē BIELENDA PROFESSIONAL kvalitāti un efektivitāti, kā arī viņu klienti ir sajūsmā par mūsu produktu unikālajām smaržām, ko izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Mēs lepojamies, ka esam vieni no līderiem vietējā tirgū. Ādas terapeiti dažādās valstīs saka, ka viņi mīl mūsu aļģu maskas un skrubjus.

Prece pievienota salīdzināšanai