OLLIN PERFECT HAIR Dry Shampoo...

OLLIN PERFECT HAIR Dry Shampoo Sausais šampūns 200ml

970833
8,19 €
PVN iekļauts
0

 
OLLIN Perfect Hair sausais šampūns acumirklī uzsūc netīrumus no matu virsmas un galvas ādas, radot tīrības un svaiguma sajūtu, neizmantojot ūdeni. Atgriež matiem apjomu un vieglumu, atvieglo to ieveidošanu. Ieteicams visiem matu tipiem.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu apjomam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

Zīmols dibināts 2011. gadā un savas pastāvēšanas laikā spējis kļūt par iecienītu tūkstošiem skaistumkopšanas profesionāļu un cilvēku vidū, kuri pievērš lielu uzmanību savu matu kopšanai.

Nosaukums OLLIN Professional sasaucas ar angļu all-in (“ieskaitot visu”) un ne tikai nozīmē, ka zīmola sortimentā ir viss nepieciešamais, lai nodrošinātu pilnu matu kopšanas pakalpojumu klāstu, bet arī uzsver, ka katrs produkts satur visu nepieciešamo, sastāvdaļas, lai uzturētu matus ideālā stāvoklī.

OLLIN Professional kosmētikas katalogs ietver gan pamata matu kopšanas un matu veidošanas produktus, gan dažādas sērijas, kas orientētas uz konkrētām vajadzībām un matu tipiem.

Uzņēmuma preču klāstā ir arī produkti sezonālai un īpašai kopšanai, kad matiem nepieciešams īpašs uztura komplekss, papildus mitrināšana un aizsardzība. Zīmols nepārtraukti attīstās un seko jaunākajām tendencēm, regulāri laižot klajā jaunus aktuālus produktus.

Prece pievienota salīdzināšanai