• -25%
BLONDYE ANTI-YELLOW Šampūns, dzeltenā...
BLONDYE ANTI-YELLOW Šampūns, dzeltenā...
BLONDYE ANTI-YELLOW Šampūns, dzeltenā toņa neitraliz. 1000ml
BLONDYE ANTI-YELLOW Šampūns, dzeltenā toņa neitraliz. 1000ml

BLONDYE ANTI-YELLOW Šampūns, dzeltenā toņa neitraliz. 1000ml

OYSH09010010
16,58 € 22,11 € -25%
PVN iekļauts
>10

 

Anti-dzeltens šampūns, kas paredzēts, lai izveidotu vēsu blondu, neitralizējot dzeltenīgi oranžu pigmentu, ir ideāli piemērots krāsas izcelšanai un balināšanai, tas ļoti labi darbojas arī dabiski pelēkos matos, pievienojot matiem spīdumu.

Šampūns efektīvi attīra ādu, noņemot krāsu paliekas. Satur melleņu un smiltsērkšķu ekstraktus un hialuronskābi.

Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Krāsotiem un balinātiem matiem
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Kolekcijas
BLONDYE

Pateicoties laboratoriskajiem pētījumiem un ilgajai pieredzei profesionālajā nozarē, Oyster Cosmetics ir radījis augstas kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas sistēmu, nodrošinot paredzamus procedūru rezultātus. Uzņēmuma telpās izvietotās modernās laboratorijas ļauj veikt nepārtrauktus pētījumus un izstrādāt jaunus produktus, ņemot vērā patērētāju prasības kā arī jaunākās tehnoloģiskās un modes tendences. Pateicoties plašajam sortimentam un augstajai produktu izstrādes un ražošanas kvalitātei, Oyster Cosmetics ir ieguvis lielu klientu uzticību.

Kompāniju raksturojošie lielumi skaitļos: 65 000 m2 liela kopējā uzņēmuma platība; ražošanas kapacitāte 200 miljoni vienību gadā; ražošanu nodrošina piecpadsmit ražošanas un iepakošanas līnijas; 4 iekšējās laboratorijas un tehnisko testu akadēmija.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai