BIELENDA,COCONUT OIL Krēms rokām,...

BIELENDA,COCONUT OIL Krēms rokām, mitrinošs 50ml

195831
5,03 €
PVN iekļauts
0

 

Mitrinošs roku krēms ir veidots pēc dabai draudzīgas receptes. Formula tika izstrādāta sausai ādai, kurai nepieciešama intensīva mitrināšana. Krēms aizsargā epidermu no izžūšanas, baro un atjauno rokām zīdainu maigumu. Viegla tekstūra ātri uzsūcas un neatstāj lipīguma sajūtu.

Recepte ir bagātināta ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām:

Kokosriekstu eļļa - stiprina epidermas lipīdu barjeru, tai piemīt spēcīgas mitrinošas īpašības. Tas baro ādu, vienlaikus neitralizējot brīvos radikāļus.

Šī sviests - pazīstams arī kā karīta sviests. Tas baro, mitrina un nomierina sausas ādas simptomus.

DABISKI PRIECĒ: ar skaistu smaržu, intensīvu mitrināšanu, vegānu formulu un vieglu tekstūru, kas ātri uzsūcas. 

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Barojošs
Mitrinošs
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Krēmi

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Bielenda Kosmetyki Naturalne (Bielenda Natural Cosmetics) tika dibināta 1990. gadā. Šis ir ģimenes uzņēmums, kuru dibināja Barbara Belenda, balstoties uz bagātīgu pieredzi un lielu entuziasmu kosmētikas nozarē. Bielenda Polijā bija pirmais sertificētais uzņēmums, kas pirmo reizi sāka ražot dabīgu kosmētiku no dabīgiem augu materiāliem.

Prece pievienota salīdzināšanai