COMFORT+ Maska-krēms rokām, barojošs,...

COMFORT+ Maska-krēms rokām, barojošs, sausai ādai 75ml

195115
3,84 €
PVN iekļauts
0

 

Unikāls roku krēms ar bagātīgu masku formulu, bagātināts ar barojošām un eļļojošām aktīvām sastāvdaļām. Lieliski rūpējas par sausu un pārāk sausu ādu, samazinot stingumu un elastību.

Augstas 10% šī sviesta koncentrācija un dabīgās mandeļu eļļas, d-pantenola, E vitamīna un pienskābes saturs satur spēcīgu barojošu un mitrinošu efektu, normalizē pīlinga procesu, atvēl to raupjumu un sausumu, atjauno roku estētiku.

Krēms redzami uzlabo ādas stāvokli, izlīdzina un nomierina kairinājumus, ar katru lietošanas reizi āda atgūst gludumu, tiek dziļi atjaunota un atjaunota. Krēms ātri iesūcas, nelīp, atstāj ādu jauku un patīkamu pieskārienam. 

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Ādas tips
Sausai ādai
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Krēmi

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Bielenda Kosmetyki Naturalne (Bielenda Natural Cosmetics) tika dibināta 1990. gadā. Šis ir ģimenes uzņēmums, kuru dibināja Barbara Belenda, balstoties uz bagātīgu pieredzi un lielu entuziasmu kosmētikas nozarē. Bielenda Polijā bija pirmais sertificētais uzņēmums, kas pirmo reizi sāka ražot dabīgu kosmētiku no dabīgiem augu materiāliem.

Prece pievienota salīdzināšanai