Korektors izsitumu ārstēšanai 19,3% 10ml

Korektors izsitumu ārstēšanai 19,3% 10ml

VE16031
25,50 €
PVN iekļauts
1-4

 
Maskē un ārstē izsitumus (pāpulas, pustulas, mikrocistas, u.c.). Izsitumi kļūst vizuāli mazāk redzami. Piemērots problemātiskai ādai
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Matu krāsas
Problemātiskai ādai

Skaistuma revolūcija, kas sākās 1936. gadā Parīzē ar vienu no pirmajām farmaceitēm, kura kļuva par vienu no ādas kopšanas ikonām mūsdienās.

Ar skaidru un dziļu vīziju par skaistumu un ādu viņa meklē inovatīvus risinājumus: kā pioniere viņa pirms jebkuras skaistumkopšanas receptes veic ādas diagnozi, viņa specializējas pārtikā esošajās aktīvajās vielās, izstrādā pirmo MY EPIL lietošanai gatavas depilācijas vaska sloksnes formātu un mašīnu, lai tās ražotu.

Pioniere - viņas laboratorija atkal nosaka ādas kopšanas pamatus mūsdienu skaistuma laikmetā, izstrādājot revolucionāras diagnostikas un ādas kopšanas tehnoloģijas.

Ella Baché ir pazīstama ar saviem kopjošajiem ekstraktiem, kas izstrādāti pielāgojoties ekstrēmam klimatam un dažādiem ādas stāvokļiem: Eyelash Make-up Remover, Intex Cream, Royal Creme, Magistral Hydra-Cationic 17.9% and Rejuvenium…

Par INTEX krēmu, tā ir ikona kopš 1958. gada: pētījums par nopietniem, kara laikā gūtiem apdegumiem un to ārstēšanu, bija par pamatu, lai radītu dziļi atjaunojošu formulu ar struktūru, kas iekļūst "ādas kodolā".

Prece pievienota salīdzināšanai