Propolisa pulveris taukainai ādai 30g

Propolisa pulveris taukainai ādai 30g

LO008
Profesionāļiem
0

 
"Dabīgs" pulverveida produkts, ko lieto taukainu un pūtītēm pakļautu ādas tipu ārstēšanai, ar tendence uz paaugstinātu baktēriju aktivitāti. Pulveris sastāv no dabiskām sastāvdaļām bez krāsas vai smaržas. Novērš baktēriju izplatīšanos no vienas ādas zonas uz otru, noslēdzot katru apstrādāto zonu. Tas uztur ādu sausu, absorbējot visus izdalītos šķidrumus, un veicina brūču sadzīšanas procesus. Pulveris nomierina ādu bez pārmērīgas ādas sausināšanas. Piemērots kā pamatprodukts izmantojot augstas frekvences aprīkojumu. Pēc dziļas poru attīrīšanas atstāj ādu nedaudz apsārtušu, vienmērīgi izlīdzinot ādas toni. Pulveris satur propolisu, kas ir gan antibakteriāls, gan pretsēnīšu līdzeklis, kā arī sēru, kas ir antiseptisks un kalamīnu, lai nomierinātu ādu.
Īpašības
Aizsargājošs
Ādas tips
Taukainai ādai
Svars
0-100gr

Anna Lotan produkti ir izstrādāti ne tikai, lai uzlabotu ādas izskatu, bet arī atvieglotu specifiskas ādas neērtības.

Visi preparāti tiek izstrādāti uzņēmuma laboratorijās, kas arī sniedz pētniecības un attīstības pakalpojumus citiem uzņēmumiem gan Izraēlā, gan ārvalstīs. Kaut arī zīmols Anna Lotan visā pasaulē tiek izplatīts tikai profesionāliem estētiķiem, citi zīmoli tiek izplatīti aptiekās, veselības, pārtikas veikalos un citos mārketinga kanālos. Daudzi no mūsu produktiem ir izstrādāti un klīniski pārbaudīti jutīgai vai alerģiskai ādai pirms to laišanas tirgū sabiedrībai.

Mūsu Or Akiva rūpnīca ir aprīkota ar vismodernākajām ražošanas iespējām, nodrošinot nemainīgi augstu produkcijas kvalitāti un visaptverošu uzpildīšanas iespējas tūkstošiem vienību stundā. Produktu izstrāde un ražošana koncentrējas uz modernām uz emulsijām balstītām formulām (krēmiem) visdažādākajiem ādas tipiem.

Produktu kvalitāte un drošība ir mūsu galvenā prioritāte.

Prece pievienota salīdzināšanai