SkinSystem Pūderis velveta pirms...

SkinSystem Pūderis velveta pirms epilācijas (bez talka) 150g

1010020163
18,21 €
PVN iekļauts
>10

 

Pirms vaksācijas pulveris. Dabīgs un samtains, tas sagatavo ādu, absorbējot atlikušo mitrumu un veidojot aizsargbarjeru pret apsārtumu un kairinājumu veidošanos.

Īpašā un novatoriskā formula, kas bagāta ar mikrosfērām, sagatavo matus ekstrakcijai, novēršot netīrumus un absorbējot mitrumu un lieko sebumu. Tas padara ādu maigu un samtainu, aizsargājot to pret ārējo faktoru agresiju.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* KAOLĪNS

Mālains minerāls ar absorbējošām, antiseptiskām, pretiekaisuma un atsvaidzinošām īpašībām. Tas attīra un padara ādu samtainu, sašaurinot paplašinātās poras un absorbējot lieko sebumu. Tam ir ļoti efektīva nomierinoša un baktericīda iedarbība, padarot to par lielisku līdzekli pret svīšanu un sliktu ādas smaku.

* ALVEJA

Īpaši bagāts ar vitamīnu A B C E, minerālvielām un citām dermas veselībai būtiskām vielām, tas veic svarīgu dezinfekcijas un attīrīšanas darbību. Tas sagatavo ādu epilācijai, darbojoties kā aizsargbarjera pret kairinājumu vai apsārtumu.

* RĪSU CIETES

Tai ir svarīgas sebuma regulējošas īpašības, uzsūc lieko mitrumu, neaizsprosto poras, ļaujot ādai elpot. Maigi attīra un attīra, neitralizē smakas un padara ādu maigu un zīdainu. Tas veic nomierinošu un pretapsārtumu, sagatavojot ādu epilācijai.

* KASIJA

Ar polisaharīdiem bagāts augu ekstrakts spēj absorbēt lieko mitrumu un izveidot uz ādas aizsargplēvi, pasargājot to no ārējās agresijas.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz rokām. Pēc iepriekšējas apstrādes ar plaukstu, uzklājiet to uz ādas un veiciet apļveida kustības, līdz produktā esošās mikrosfēras absorbē, pazūd mitrumu un lieko sebumu.

BRĪDINĀJUMS

Ielejiet produktu uz rokām prom no sejas un uzklājiet uz ādas. Neieelpojiet un glabājiet bērniem nepieejamā vietā. Izvairieties no saskares ar acīm. Pirms lietošanas labi sakratiet.

Svars
101-250gr
Preces veids
Pirms depilācijas pūderi

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai