VOESH Komplekts pēdām Mango Delight,...
VOESH Komplekts pēdām Mango Delight,...
VOESH Komplekts pēdām Mango Delight, labsajūtai, 4 līdzekļi
VOESH Komplekts pēdām Mango Delight, labsajūtai, 4 līdzekļi

VOESH Komplekts pēdām Mango Delight, labsajūtai, 4 līdzekļi

VPC208MNG
7,95 €
PVN iekļauts
>10

 

VOESH PEDI IN BOX 4 PAKĀPJU SPA PEDIKĪRA KOMPLEKTS MANGO DELIGHT. Sagādājiet prieku savām kājām! Mango Delight procedūra ir bagāta ar A vitamīnu, padara ādu starojošu un vienmērīgu. Aromāts: Mango. Tīra un higiēniska SPA pedikīra procedūra. Komplektā ietilpst: Jūras sāls, Cukura skrubis, Dūņu maska, Masāžas krēms. 

Nesatur parabēnus, minerāleļļas, sintētiskos sulfātus, glutēnu. 

100 % vegānisks produkts. 

Īpašības
Atsvaidzinošs
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Vitamīni
Pielietojums
Komplekti
Kājām
Kolekcijas
PEDI IN A BOX

Vienkārši Skinsational

Vai esat gatavs piedzīvot visas jūtas? Mūsu plašajā spa procedūru kolekcijā rūpes par sevi tiek pārceltas uz nākamo līmeni. Padomājiet par greznām jūras sāls procedūrām un samtaini mīkstiem losjoniem; izlīdzinošus cukura skrubjus un zīdainus masāžas sviestus. Šīs patīkamās tekstūras jums liks gaidīt katru dienu, lai sasniegtu šo “Ahhh” mirkli.

Smaržas baudai

Pacilājošs citrons. Relaksējoša lavanda. Atsvaidzinošs mandarīns. Nomierinoša zaļā tēja. Mēs uzskatām, ka lieliska smarža ir neatņemama SPA pieredzes sastāvdaļa. Tās izraisa patīkamas atmiņas, ietekmējot mūsu pašsajūtu. Tāpēc visi SPA produkti tiek pilnveidoti ar gardām smaržām, kas paredzētas katram noskaņojumam. Jo katra diena ir atšķirīga.

Prece pievienota salīdzināšanai