VOESH Komplekts pēdām Lavanda...
VOESH Komplekts pēdām Lavanda...
VOESH Komplekts pēdām Lavanda Relieve, nomierinošs, 4 līdzekļi
VOESH Komplekts pēdām Lavanda Relieve, nomierinošs, 4 līdzekļi

VOESH Komplekts pēdām Lavanda Relieve, nomierinošs, 4 līdzekļi

VPC208LVR
7,95 €
PVN iekļauts
>10

 

VOESH PEDI IN A BOX 4 PAKĀPJU PEDIKĪRA KOMPLEKTS LAVANDER RELIEVE mitrina un mīkstina pēdu ādu, sastāvā esošais lavandas ekstrakts sniedz nomierinošu iedarbību. Aromāts: lavandas. Tīra un higiēniska SPA pedikīra procedūra. Bagātināta ar sastāvdaļām, kas pēdu ādai sniedz nepieciešamās barības vielas. Komplektā ietilpst: Jūras sāls, Cukura skrubis, Dubļu maska, Masāžas krēms.

Nesatur parabēnus, minerāleļļas, sintētiskus sulfātus, glutēnu. 

100% vegānisks produkts. 

 

Īpašības
Tonizēšanai
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Pielietojums
Komplekti
Kājām
Kolekcijas
PEDI IN A BOX

Vienkārši Skinsational

Vai esat gatavs piedzīvot visas jūtas? Mūsu plašajā spa procedūru kolekcijā rūpes par sevi tiek pārceltas uz nākamo līmeni. Padomājiet par greznām jūras sāls procedūrām un samtaini mīkstiem losjoniem; izlīdzinošus cukura skrubjus un zīdainus masāžas sviestus. Šīs patīkamās tekstūras jums liks gaidīt katru dienu, lai sasniegtu šo “Ahhh” mirkli.

Smaržas baudai

Pacilājošs citrons. Relaksējoša lavanda. Atsvaidzinošs mandarīns. Nomierinoša zaļā tēja. Mēs uzskatām, ka lieliska smarža ir neatņemama SPA pieredzes sastāvdaļa. Tās izraisa patīkamas atmiņas, ietekmējot mūsu pašsajūtu. Tāpēc visi SPA produkti tiek pilnveidoti ar gardām smaržām, kas paredzētas katram noskaņojumam. Jo katra diena ir atšķirīga.

Prece pievienota salīdzināšanai