VOESH Komplekts pēdām Zaļā tēja...
VOESH Komplekts pēdām Zaļā tēja...
VOESH Komplekts pēdām Zaļā tēja Detox, attīrošs, 4 līdzekļi
VOESH Komplekts pēdām Zaļā tēja Detox, attīrošs, 4 līdzekļi

VOESH Komplekts pēdām Zaļā tēja Detox, attīrošs, 4 līdzekļi

VPC208GRT
7,95 €
PVN iekļauts
>10

 

VOESH PEDI IN A BOX 4 PAKĀPJU SPA PEDIKĪRA KOMPLEKTS GREEN TEA DETOX. Zaļās tējas ekstrakts attīra un detoksicē ādu, padarot to redzami gludāku, tvirtāku un mirdzošāku. Aromāts: zaļā tēja. Tīra un higiēniska SPA pedikīra procedūra. Bagātināta ar sastāvdaļām, kas  pēdu ādai sniedz nepieciešamās barības vielas. Komplektā ietilpst: Jūras sāls, Cukura skrubis, Dūņu maska, Masāžas krēms.

Nesatur parabēnus, minerāleļļas, sintētiskus sulfātus, glutēnu.

100% vegānisks produkts. 

Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Pielietojums
Komplekti
Kolekcijas
PEDI IN A BOX

Vienkārši Skinsational

Vai esat gatavs piedzīvot visas jūtas? Mūsu plašajā spa procedūru kolekcijā rūpes par sevi tiek pārceltas uz nākamo līmeni. Padomājiet par greznām jūras sāls procedūrām un samtaini mīkstiem losjoniem; izlīdzinošus cukura skrubjus un zīdainus masāžas sviestus. Šīs patīkamās tekstūras jums liks gaidīt katru dienu, lai sasniegtu šo “Ahhh” mirkli.

Smaržas baudai

Pacilājošs citrons. Relaksējoša lavanda. Atsvaidzinošs mandarīns. Nomierinoša zaļā tēja. Mēs uzskatām, ka lieliska smarža ir neatņemama SPA pieredzes sastāvdaļa. Tās izraisa patīkamas atmiņas, ietekmējot mūsu pašsajūtu. Tāpēc visi SPA produkti tiek pilnveidoti ar gardām smaržām, kas paredzētas katram noskaņojumam. Jo katra diena ir atšķirīga.

Prece pievienota salīdzināšanai