PODO EXPERT Gēls pēdu mīkstināšanai...

PODO EXPERT Gēls pēdu mīkstināšanai 500ml

137318
21,02 €
PVN iekļauts
>10

 

Lai sniegtu pēdām maigu kopšanu un sniegtu tām komforta sajūtu, daiļā dzimuma pārstāvēm vajadzētu izvēlēties novatorisko Bielenda Professional Callous & Corn Softening Gel. Pateicoties unikālajai formulai ar aktīvām sastāvdaļām, tas intensīvi mitrina, dziļi baro un efektīvi nostiprina ādu.

Līdzeklis mīkstina sacietējušās vietas, veicina aktīvu šūnu atjaunošanos, uzlabo asins mikrocirkulāciju. Tas novērš tūlznu, varžacu un mikroplaisu parādīšanos. Gels normalizē sviedru dziedzeru darbu un likvidē patogēnos mikroorganismus, kas ir galvenais nepatīkamās smakas cēlonis. Tas labi tonizē un maigi nomierina epidermu. Produkts sniedz kājām patīkama svaiguma sajūtu uz ilgu laiku.

Lietošana: Uzklājiet želejas kārtu, kas nosedz visu sacietējušo ādas virsmu vai izvēlētās sacietējušās vietas uz papēžiem, tūlznām. Pēc 5-10 minūtēm noņemiet lieko želeju ar vienreiz lietojamu dvieli. Lietošanas laiks ir atkarīgs no radušās tūlznas,ādas biezuma. Pēc tam ar pedikīra koka vīli vai pēdas vīli jānoņem sacietējusī āda un ādas paliekas. Pabeidziet procedūru, noskalojot kājas ar ūdeni.

Tilpums
401-850ml
Ādas tips
Saplaisājušai ādai
Pielietojums
Kājām
Kolekcijas
PODO EXPERT
Preces veids
Papēžu mīkstinošie līdzekļi
Želejas

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Uzņēmums ir laidis klajā profesionālās kosmētikas klāstu - BIELENDA PROFESSIONAL, kas paredzēts profesionālai lietošanai skaistumkopšanas veikalos un SPA. Viss klāsts sastāv no vairāk nekā 150 produktiem. Bielenda pastāvīgi ievieš neparastus, novatoriskus risinājumus ne tikai sastāvā, bet arī formulās. Pamats ir: arbūzs, Garcynia Cambodia, Emblica ekstrakts, Easy-Lift, mikrokolagēns, hialuronskābe, koloidālais zelts, šī sviests...

Kosmetologi novērtē BIELENDA PROFESSIONAL kvalitāti un efektivitāti, kā arī viņu klienti ir sajūsmā par mūsu produktu unikālajām smaržām, ko izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Mēs lepojamies, ka esam vieni no līderiem vietējā tirgū. Ādas terapeiti dažādās valstīs saka, ka viņi mīl mūsu aļģu maskas un skrubjus.

Prece pievienota salīdzināšanai