SkinSystem AFTER SUN Eļļa ķermenim...

SkinSystem AFTER SUN Eļļa ķermenim iedeguma uzlabošanai MONOI GLOW 100ml

0040020065
13,39 €
PVN iekļauts
>5

 

Apgaismojoša saules eļļa bez saules aizsardzības faktora (SPF 0), ar tīru kokosriekstu ekstraktu, maigi aromatizēta ar Tiar. Piemērots miecētai vai pie saules pieradušai ādai, atvieglo un uzsver iedegumu, izgaismo seju, ķermeni un matus, padarot ādu gludu un mitrinātu. Tas ir ideāls produkts pēc sauļošanās.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* KOKOSRIEKSTU EĻĻA

Bagāts ar antioksidantiem vitamīniem un neaizstājamām taukskābēm, tas aizsargā un dabiski stiprina ādu, pasargājot to no ārējās agresijas. A vitamīns veic pretradikālu darbību un aizsargā audus, stimulē kolagēna ražošanu, atjaunojot ādas elastību un novēršot grumbu veidošanos un tonusa zudumu. Tas nodrošina ādas barošanu, elastību un maigumu.

 

KĀ IZMANTOT:

Pirms lietošanas uzglabājiet produktu temperatūrā, kas ir augstāka par 24 °C.

Tikai ārējai lietošanai.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Mitrinošs
Kolekcijas
AFTER SUN
Preces veids
Eļļas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai