ACT NOW! vasks spīdumam 85 ml

ACT NOW! vasks spīdumam 85 ml

NHK3139
18,75 €
PVN iekļauts
0

 
Vidēja fiksācija pārveidojamiem matu sakārtojumiem - Piešķir veselīgu mirdzumu un nofiksē - Sastāvā glicerīns Rezultāts: vidēja fiksācija + spīdums + tekstūra. Lietošana: uzklājiet uz sausiem vai mitriem matiem un piešķiriet vēlamo formu. Nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus un silikonus. 25% no iepakojuma ir izgatavots no pārstrādātiem materiāliem, izņemot vāku un etiķeti.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu spīdumam
Tekstūrai
Pēc fiksācijas līmeņa
Vidējas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

INDOLA

GUDRĀKI PRODUKTI: mēs piegādājam inovatīvas produktu formulas un frizieriem patiešām nepieciešamus darba instrumentus, piemēram, inovatīvo Color Transformer, kurš nekavējoties pārvērš lielāko daļu permanento krāsu daļēji permanentās, kā arī mūsu gudro kopšanas sēriju un veidošanas produktus, kas sadalīti vienkāršākās, viegli lietojamās 1, 2, 3 soļu sistēmās.

GUDRĀKI TĒLI: kolekcija, kuras pamatā ir ielu stils. Komerciālo blogeru iedvesmotas tendences salonā viegli atveidojamam ielu stila izskatam.

GUDRĀKS ATBALSTS: mūsu mājaslapa tiek nepārtraukti atjaunota un sniedz zināšanas, iedvesmu no profesionāļiem, video apmācības un moduļu izglītību visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, lai palīdzētu frizieriem paplašināt savas zināšanas un biznesu.

GUDRĀKA IZGLĪTĪBA: mēs esam izstrādājuši digitālo EdYOUcation mācību sistēmu, kura ir pieejama visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, sniedzot tūlītēju piekļuvi ekspertu padomiem un izglītībai.

Uzziniet, kā Indola ir iemantojusi šīs spējas, un kļūstiet par daļu no mūsu radošās sarunas mūsu mājaslapā. #SimplySmarter

Prece pievienota salīdzināšanai