Lisaplex™  komplekts vienai...

Lisaplex™ komplekts vienai lietošanas reizei: BondSaver 5ml + HairStructure Filler 20ml

900370
5,20 €
PVN iekļauts
1-4

 
Augstu tehnoloģu plaša pielietojuma produkts matu aizsardzībai balināšanas un krāsošanas procesā, kā arī matu atjaunošanai pēc taisnošanas (ķīmiskās vai keratīna) un ilgviļņiem. To var lietot arī tīra veidā matu struktūras uzlabošanai jebkura tipa matiem,lai tiem piešķirtu papildu biezumu, apjomu un spīdumu. Lisaplex™ ir multifunkcionāls produkts, kas garantē matu aizsardzību un atjaunošanu. Lisaplex™ aizsargā matu struktūru no bojājumiem ķīmisko procesu laikā un vienlaikus rekonstruē, nostiprinot un veidojot jaunas iekšējās saites. BondSaver un HairStructure Filler tehnoloģija sniedz tūlītēju rezultātu gan uz mata kutikulas, gan mata iekšienē. Rezultāts redzams jau pēc pirmās reizes: stipri, elastīgi, gludi un spīdīgi mati. Lisaplex™ pamatā ir unikāls dabiskas izcelsmes augu proteīnu komplekss. Matu struktūrai identiskie proteīni aizpilda tukšās vietas matā, kas izveidojušās pēc ķīmiskām procedūrām un ikdienas veidošanas. Komplekss darbojas 2 līmeņos: • ārējā (kutikula) uzlabo mata kosmētisko struktūru, piešķir spīdumu un mirdzumu; • dziļi iekšienē atjauno mata struktūru pat ļoti bojātās vietās, 3 x paaugstinot mata stiprību un tādējādi novēršot mata lūšanu.
Īpašības
Matu aizsardzībai
Matu atjaunošanai
Matu struktūras dziļai atjaunošanai
Procedūrām dažādi
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)

Sievietes skaistuma, unikālu stilu un tēlu daudzveidības meklējumi zīmolam Lisap vienmēr ir bijis must have.

Klasiskais sievietes stils un tēls laika gaitā ir piedzīvojis radikālas izmaiņas, nonākot līdz futūristiskas mūsdienu sievietes versijai. Vislabāk tas redzams mūsdienu masu medijos.

Fred La Pietra un Borselli ir divi cilvēki, kas pētījuši uzņēmuma komunikācijas stratēģijas attīstību gadu gaitā.

Inovācijas ir galvenais Lisap politikas elements. To pierāda progresīvās produktu formulas un ražošanas procesi. 45% savas produkcijas Lisap eksportē uz vairāk nekā 110 pasaules valstīm visos kontinentos. Globālie izaicinājumi un mainīgais tirgus pieprasījums liek kompānijai pastāvīgi strādāt pie jauniem produktiem un piedāvājumiem.

Lisap ir viens no nedaudzajiem zīmoliem matu kopšanas segmentā, kura augstos kvalitātes standartus visā ražošanas procesā apliecina starptautiskie sertifikāti ISO 9001:2008, UNI EN ISO 14001: 2004 un ECOCERT. 2014. gadā  Lisap saņēma arī AEO (Atzītā komersanta) sertifikātu.

Prece pievienota salīdzināšanai