• -10%
BIOSILK Volumizing Therapy Hairspray...

BIOSILK Volumizing Therapy Hairspray - matu putas apjomam 360g

BS5205
17,99 € 19,99 € -10%
PVN iekļauts
0

 
Biosilk Volumizing Therapy apjoma terapijas matu putas, vidēja fiksācija. Bioslik apjoma terapijas matu putas ar vidēji stipru fiksāciju, satur rīsu un zīda olbaltumvielas, un speciālo apjoma kompleksu. Nenoslogotu matus. Ideāli piemērota matu sakņu pacelšanai. Piedot neticamu dabīgu spīdumu. UV filtri aizsargās matus no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Nesatur sulfātus un parabēnus. Lietošana: izdaliet vienmērīgi uz rokām, plaukstās un iestrādājiet vienmērīgi to matos. Veidojiet kā parasti.
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Matu apjomam
Pēc fiksācijas līmeņa
Vidējas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Sastāvdaļas
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Svars
251-500gr

Tā ir arī viena no spēcīgākajām šķiedrām pasaulē, kas ir vienāda ar tēraudu. Tāpēc Farouk Shami pētīja un atklāja zīda proteīnu priekšrocības un to, kā tos varētu lietot matiem. Katrā zīda proteīnā bija 17 no 19 aminoskābēm, kas atrodamas matos, piešķirot spīdumu, pieradinot frizūru un novēršot matu galu šķelšanos. Farouk zināja, ka visas sievietes vēlas, lai mati būtu spīdīgi, veselīgi un pareizi kondicionēti. Zīds šos trīs jautājumus atrisināja ar vienu produktu - zīda terapijas burvību.

BioSilk Silk Therapy ieviešana bija vēl viens pirmais skaistumkopšanas nozarē, jo dabīgais tīrais zīds matu kopšanā nekad iepriekš nebija izmantots BioSilk Silk Therapy joprojām ir viens no uzņēmuma spēcīgākajiem produktu piedāvājumiem, kas gadu gaitā ir ieguvis neskaitāmas skaistumkopšanas balvas, un tas ir 97% sieviešu atzītākais zīmols.

Prece pievienota salīdzināšanai