BIOSILK Hydrating Therapy mitrinošas...

BIOSILK Hydrating Therapy mitrinošas matu putas vieglas fiksācijas 360g

BSHM12
19,19 €
PVN iekļauts
0

 
BioSilk Hydrating Therapy bagātīgi mitrinošās matu putas dod matiem vieglu fiksāciju vienlaikus saglabājot to mitrumu. Kvinoja un zīds dāvā spīdumu un ieveidošanas kontroli. Lietošana: vienmērīgi nelielu daudzumu putas izdaliet uz rokām, plaukstās. Vienmērīgi iestrādāt tās matos, veidot kā parasti.
Īpašības
Matu spīdumam
Mitrinošs
Pēc fiksācijas līmeņa
Vieglas fiksācijas
Svars
251-500gr

Tā ir arī viena no spēcīgākajām šķiedrām pasaulē, kas ir vienāda ar tēraudu. Tāpēc Farouk Shami pētīja un atklāja zīda proteīnu priekšrocības un to, kā tos varētu lietot matiem. Katrā zīda proteīnā bija 17 no 19 aminoskābēm, kas atrodamas matos, piešķirot spīdumu, pieradinot frizūru un novēršot matu galu šķelšanos. Farouk zināja, ka visas sievietes vēlas, lai mati būtu spīdīgi, veselīgi un pareizi kondicionēti. Zīds šos trīs jautājumus atrisināja ar vienu produktu - zīda terapijas burvību.

BioSilk Silk Therapy ieviešana bija vēl viens pirmais skaistumkopšanas nozarē, jo dabīgais tīrais zīds matu kopšanā nekad iepriekš nebija izmantots BioSilk Silk Therapy joprojām ir viens no uzņēmuma spēcīgākajiem produktu piedāvājumiem, kas gadu gaitā ir ieguvis neskaitāmas skaistumkopšanas balvas, un tas ir 97% sieviešu atzītākais zīmols.

Prece pievienota salīdzināšanai