ALL IN ONE Maska izsmidzināma ''10...

ALL IN ONE Maska izsmidzināma ''10 in1'' 150ml

OYBM06150001
13,53 €
PVN iekļauts
0

 
Inovatīva daudzfunkcionālas iedarbības maska matu kopšanai. Maskai ir šādas īpašības: Ārstē bojātus matus; Kontrolē matu sprogošanos; Aizsargā no karstuma iedarbības; Padara matus viegli nogludināmus; Piešķir matiem mirdzumu; Nodrošina krāsas aizsardzību; Neļauj matiem sapīties; Novērš matu galiņu šķelšanos; Ļauj viegli ieveidot matus; Viegli lietojama.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu atjaunošanai
Matu galiņiem
Matu mitrināšanai
Matu mīkstumam
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu taisnošanai
Neizskalojami
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Lokainiem matiem
Nepakļāvīgiem matiem
Normāliem matiem
Sausiem matiem

Pateicoties laboratoriskajiem pētījumiem un ilgajai pieredzei profesionālajā nozarē, Oyster Cosmetics ir radījis augstas kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas sistēmu, nodrošinot paredzamus procedūru rezultātus. Uzņēmuma telpās izvietotās modernās laboratorijas ļauj veikt nepārtrauktus pētījumus un izstrādāt jaunus produktus, ņemot vērā patērētāju prasības kā arī jaunākās tehnoloģiskās un modes tendences. Pateicoties plašajam sortimentam un augstajai produktu izstrādes un ražošanas kvalitātei, Oyster Cosmetics ir ieguvis lielu klientu uzticību.

Kompāniju raksturojošie lielumi skaitļos: 65 000 m2 liela kopējā uzņēmuma platība; ražošanas kapacitāte 200 miljoni vienību gadā; ražošanu nodrošina piecpadsmit ražošanas un iepakošanas līnijas; 4 iekšējās laboratorijas un tehnisko testu akadēmija.

Prece pievienota salīdzināšanai