Blow dry krēms 10 in 1...

Blow dry krēms 10 in 1 (karstumizturībai un veidošanai) 150ml

3474636977338
25,20 €
PVN iekļauts
1-4

 
L'Oreal Professionnel Serie Expert Blow-Dry šķidrinātājs satur būtiskus augu proteīnus, mati kļūst spīdīgāki ar uzlabotu elastību un vadāmību. Šis serums nodrošina arī siltuma aizsardzību līdz 230°C, nodrošinot ātrāku ieveidošanu, vienlaikus samazinot bojājumus un lūzumus. Gan vaļīgas, gan stingras cirtas ir aizsargātas līdz 96 stundām 80% mitruma vidē, tāpēc jums nav jāuztraucas par krāšņām slēdzenēm un cirtas, kas nokrīt no vietas. Ieguvumi: - 4 dienu ilglaicīgs rezultāts - Pārveidojama ar jebkuru siltuma instrumentu pie temperatūras 150 + °C - 96H anti-frizz aizsardzība līdz 80% mitruma - 230°C / 450°F siltuma aizsardzība - Spīdīgi mati - Uzlabota elastība un vadāmība - Ātrāks stils - Samazina bojājumus un lūzumus
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu spīdumam
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

2017. gadā Serie Expert pāršķīra jaunu lappusi savā vēsturē ar jauniem pārveidotiem iepakojumiem, kas ir augstākas kvalitātes videi draudzīgāki!

“Mēs izmantojām iespēju uzlabot savu ietekmi uz vidi, izmantojot videi draudzīgākus iepakojumus, un tagad katru gadu tiek ietaupītas vairāk nekā 50 tonnas plastmasas.”

Tā kā katras sievietes mati ir unikāli, atšķirīgi pēc vairākiem kritērijiem: matu veida, iepriekšējās ārstēšanas un skaistumkopšanas rutīnas, Serie Expert var apmierināt katras personas dažādas vajadzības un vēlmes.

Konsultējieties ar savu stilistu, lai saņemtu padomu par perfektu matu kopšanas līdzekļiem tieši Jums!

Prece pievienota salīdzināšanai