“MIA” matu krāsa 4.05 100ml
“MIA” matu krāsa 4.05 100ml
“MIA” matu krāsa 4.05 100ml
“MIA” matu krāsa 4.05 100ml

“MIA” matu krāsa 4.05 100ml

2114.05
Profesionāļiem
0

 
Mia Color Cream Passion Fruit bez PPD nodrošina augstas kvalitātes veiktspēju un nepārprotami pārstāv matu krāsošanas produktu klāsta augstāko līmeni profesionālai lietošanai. Mia color krēmkrāsa garantē perfektu un pilnīgu sirmu matu pārklājumu, piešķirot tiem košus toņus, kas laika gaitā kļūst arvien aizraujošāki. Tā ekskluzīvais sastāvs, kas nesatur PARAFENILĒNDIAMĪNU (PPD) ar zemu amonjaka koncentrāciju (1,5–4,5%), nodrošina izcilu pacelšanas līmeni un saudzē matus, pateicoties PPD aizvietotājam, molekulai, kas ir daļa no diaminotoluola grupas. Augsvērtīgs produkts, kas saudzīgi apstrādā matu šķiedras. Mia color krēmkrāsa satur aktīvās sastāvdaļas ar visaugstāko vitamīnu un kosmētisko vērtību, starp kurām ir arī PASSION FRUIT. Passion Fruit sēklas tiek auksti presētas, lai iegūtu zeltainu aromātisku eļļu. Pēc tam šī eļļa tiek filtrēta un rafinēta, lai sasniegtu tās unikālās īpašības: NOMIERINOŠA – BAROJOŠA – MITRINOŠA – NEPADARA MATUS TAUKAINUS. Mia Color Cream ietver sēriju Special ar toņiem, kas nodrošina perfektu dabisku pārklājumu. Mia Special satur šī sviestu.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Krēmveida
Sastāvdaļas
Vitamīni
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Šī ir pareizā sintēze, lai aprakstītu Mauro Sopranzetti, Emmediciotto dibinātāju, kurš ir aizkustinājis modes galvaspilsētas; no Amerikas Savienotajām Valstīm līdz Tālajiem Austrumiem, no Eiropas līdz Austrālijai, uzkrājot profesionālās zināšanas, kas balstītas uz matu veselību un estētiku. Šī garā ceļojuma rezultāts ir Emmediciotto.

Uz nākotni virzīts zīmols, kas interpretē cilvēku un profesionāļu prasības, īpašu uzmanību pievēršot inovācijām. Itālijā ražots zīmols, kur katra detaļa piešķir matiem skaistumu un labsajūtu no jauna definējot matu veidošanu un kopšanu.

“Ekspresivitāte, kas pievērš būtisku vizuālo fokusu sejai un matiem: pēc profesionālas apstrādātes, katra skaistuma detaļa izceļ cilvēka personību. Rūpējieties par saviem matiem tā, it kā tie būtu jūsu āda, ikdienā veltiet tiem uzmanību. Kopšana, aizsardzība, attīrīšana: visi glāsti ir vērtīgi, tie piešķir tik nepieciešamo spīdumu, tīrību, labsajūtu. Emmediciotto produkti palīdzēs jums noteikt jūsu šarmu un personību, izmantojot žestu koda vienotību un vienkāršību, kas interpretē senās gudrības, lai dzīvotu mūsdienu laikā un stilā.

Prece pievienota salīdzināšanai