BE InstaCool izsmidzināmais līdzeklis...

BE InstaCool izsmidzināmais līdzeklis 150ml

NHK4294
15,39 €
PVN iekļauts
1-4

 
Vēsi blondiem matiem. Viegls izsmidzināmais kondicionieris ar neitralizējošiem pigmentiem. Tas piešķir spēku un mirdzumu, padarot matus spīdīgus, vienlaikus palīdzot atbrīvoties no nevēlamiem dzeltenajiem apakštoņiem blondos vai sirmos matos. Lietošana: Kārtīgi sakratiet un iesmidziniet sausos vai ar dvieli nosusinātos matos. Neizskalojiet un ieveidojiet matus.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Matu spīdumam
Mitrinošs
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Kolekcijas
Blonde EXPERT
Preces veids
Spreji

INDOLA

GUDRĀKI PRODUKTI: mēs piegādājam inovatīvas produktu formulas un frizieriem patiešām nepieciešamus darba instrumentus, piemēram, inovatīvo Color Transformer, kurš nekavējoties pārvērš lielāko daļu permanento krāsu daļēji permanentās, kā arī mūsu gudro kopšanas sēriju un veidošanas produktus, kas sadalīti vienkāršākās, viegli lietojamās 1, 2, 3 soļu sistēmās.

GUDRĀKI TĒLI: kolekcija, kuras pamatā ir ielu stils. Komerciālo blogeru iedvesmotas tendences salonā viegli atveidojamam ielu stila izskatam.

GUDRĀKS ATBALSTS: mūsu mājaslapa tiek nepārtraukti atjaunota un sniedz zināšanas, iedvesmu no profesionāļiem, video apmācības un moduļu izglītību visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, lai palīdzētu frizieriem paplašināt savas zināšanas un biznesu.

GUDRĀKA IZGLĪTĪBA: mēs esam izstrādājuši digitālo EdYOUcation mācību sistēmu, kura ir pieejama visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, sniedzot tūlītēju piekļuvi ekspertu padomiem un izglītībai.

Uzziniet, kā Indola ir iemantojusi šīs spējas, un kļūstiet par daļu no mūsu radošās sarunas mūsu mājaslapā. #SimplySmarter

Prece pievienota salīdzināšanai