ALOE VERA  mitrinošs/atjaunojošs...

ALOE VERA mitrinošs/atjaunojošs kondicionieris 739ml

CHIAVDC25
50,00 €
PVN iekļauts
1-4

 
CHI Aloe Vera Detangling Conditioner kondicionieris palīdzēs akcentēt matu lokas. Tā bagātīgi mitrinošā formula palīdzēs matiem saņemt nepieciešamo mitrumu. Kondicionieris ir bagātināts ar zīdu, kas padarīs matus maigus, viegli atšķetinās tos un stiprinās matu bojātās daļas, atstājot matus spīdīgus, maigus un vieglāk valdāmus. Formulas sastāvā ir hidrolizēts zīds, vitamīnu komplekss un augu proteīni, kas stiprina lokainus matus, padara tos veselīgākus un spīdīgākus, akcentē dabīgo loku tekstūru. Galvenie ieguvumi: Pateicoties īpašajai formulai, akcentē katru matu cirtu. Palīdz trauslām, novājinātam matu cirtām atgūt vitalitāti Ar zīdu bagātinātais sastāvs atšķetina un mīkstina matus Matu cirtas kļūst vijīgas un viegli ieveidojamas 95% dabīgas sastāvdaļas pH līmenis: 2.8 - 3.8 Nesatur sulfātus vai parabēnus Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar šampūnu, vienmērīgi iemasēt kondicionieri visā matu garumā. Parastai matu kondicionēšanai, atstāt uz 1-2 minūtēm; dziļākai matu kondicionēšanai, atstāt uz 5 minūtēm zem dvieļa. Izskalot. Līnijas apraksts: CHI Aloe Vera with Agave Nectar matu kopšanas un veidošanas produktu līnija, kas īpaši izstrādāta cirtainu un viļņainu matu īpašniecēm. Līnijas produkti īpaši paredzēti tiem, kas vēlas kontrolēt matu pūkošanos, iegūstot gludu un mirdzošu gala rezultātu. Īpašā sastāvdaļu kombinācija - alveja, agaves nektārs un Super Hydration īpaši mitrinošais sastāvdaļu komplekss, savienojumā ar zemu pH līmeni mitrina, aizsargā un kopj matus, palīdzot akcentēt un nogludinot katru matu cirtu. Sastāvs: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Propanediol, Ethyl Macadamiate, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Agave Tequilana Leaf Extract, Sodium PCA, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydroxyproline, L-Proline, Sodium Hyaluronate, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Polysorbate 60, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Chloride , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycolic Acid , Polyquaternium-37, Dimethiconol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Potassium Sorbate, Trideceth-10, Hexylene Glycol, PPG-1 Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Limonene.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Mitrinošs
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Sausiem matiem
Sastāvdaļas
Vitamīni

CHI HAIRCARE ražo Farouk Systems, Inc., Hjūstonā bāzēta frizieru kompānija frizieriem. Mēs esam pazīstami ar augstas kvalitātes profesionālu matu kopšanas līdzekļu ražošanu ar nozares vadošajiem zīmoliem: SunGlitz®, CHI® un BioSilk®. Uzņēmumu 1986. gadā nodibināja frizieris Farouk Shami, kura misija ir nodrošināt profesionālo skaistumkopšanas nozari ar vismodernākajām amerikāņu tehnoloģijām, kuru pamatā ir “Izglītība, vide un inovācijas”.

Šami kungs ir 27 patentu īpašnieks, kas rada pasaulē pirmo matu krāsu bez amonjaka. Viņš arī bija pirmais, kas izmantoja zīda proteīnus, veidojot BioSilk zīda terapijas līniju. Doktors Šami izgudroja pirmo CHI keramikas matu tiasnotāju. Viņš ir pazīstams ar to, ka ar NASA tehnoloģiju revolucionē matu industriju, vienlaikus radot drošāku un veselīgāku darba vietu un vidi gan stilistiem, gan patērētājiem.

 

Inovācijas

Uzņēmums nodrošina skaistumkopšanas nozari ar jaunākajām inovācijām plašam tirgum, izmantojot vairākas veiksmīgas produktu līnijas. Mēs arī sniedzam vislabāko izglītības atbalstu, lai labāk apkalpotu frizierus un viņu klientus.

Lai nodrošinātu nozares nākotni, Farouk Systems Inc. ir līderis ar vairāk nekā 500 CHI partneru skolām. CHI Lone Star koledžas - North Harris kosmetoloģijas skola Hjūstonā, Teksasā, ir ar vismodernākajām iekārtām, kas tiek izmantotas topošo matu stilistu apmācībai.

2016. gada novembrī Farouk Systems paziņo par kopuzņēmumu ar LG Household and Health Care, Ltd Dienvidkorejā. Šis kopuzņēmums radīs skaistumkopšanas nozarē jaunākās tehnoloģijas un sasniegumus. Tas izveidos ražošanas iekārtu Korejā, lai labāk apkalpotu izplatīšanas kanālus Āzijā.

Katrs uzņēmums apvienos savas zināšanas tehnoloģiju un produktu formulēšanā, lai sniegtu jaunas produkta koncepcijas. Farouk Systems izplatīs arī LG Household and Health Care ādas kopšanas zīmolus, izmantojot pasaules mēroga izplatīšanas kanālus profesionālo salonu nozarē.

FSI ir ilgstoša apņemšanās radīt un ražot labākos matu kopšanas līdzekļus un veidošanas rīkus, kas ir ekoloģiski draudzīgi un atbilst visaugstākajiem ētikas standartiem. Pašlaik uzņēmumā ir vairāk nekā 2000 darbinieku un produkti tiek  izplatīti visā ASV un vairāk nekā 144 valstīs visā pasaulē.

Prece pievienota salīdzināšanai