Matu griešanas mašīnīte MOSER...
Matu griešanas mašīnīte MOSER...
Matu griešanas mašīnīte MOSER...
Matu griešanas mašīnīte MOSER...
Matu griešanas mašīnīte MOSER...
Matu griešanas mašīnīte MOSER Chrom2Style
Matu griešanas mašīnīte MOSER Chrom2Style
Matu griešanas mašīnīte MOSER Chrom2Style
Matu griešanas mašīnīte MOSER Chrom2Style
Matu griešanas mašīnīte MOSER Chrom2Style

Matu griešanas mašīnīte MOSER Chrom2Style

1877-0050
304,80 €
PVN iekļauts
0

 

Moser Chrom2Style – profesionāla bezvadu matu griešanas mašīnīte. Papildināta ar melnu Moser Diamond Blade nazi ar inovatīvo oglekļa šķiedru pārklājumu, kas piešķir nazim īpašu izturību, kā arī pilnīgu aizsardzību pret rūsu (nazi var brīvi mazgāt zem ūdens!), pagarinot naža dzīvildzi. Ātrā naža maiņas sistēma ļaus viegli tīrīt esošo nazi, kā arī nomainīt uz jaunu, neizmantojot skrūvgriezi. Matu griešanas garums ir regulējams tieši ar nazi: 5 griešanas garumi, sākot no 0.7mm līdz 3mm + 6 papildus griešanas garumi, izmantojot uzlikas.

Ierīce darbojas gan ar akumulatora palīdzību, gan arī ar strāvas vadu. Akumulatora darbības laiks ir 2 stundas, pilna uzlāde tiek sasniegta tikai 80 minūtēs. Pateicoties kombinētajai darbības sistēmai, šī ierīce būs vienmēr gatava darbībai; ja akumulators ir izlādējies, pietiek pieslēgt ierīci pie strāvas, lai pabeigtu Jūsu frizūru.

Moderns, izturīgs rotējošais motors nodrošinās 5300 apgriezienus minūtēm nodrošinot tīru un gludu matu griezumu. Motors ir aprīkots ar Constant Power sistēmu, kas ļaus saglabāt nepārtrauktu griešanas stiprumu, neatkarīgi no akumulatora uzlādes līmeņa vai griezuma sarežģītības. Daudzfunkcionālais LED indikators deg zaļā krāsā pie 100%-20% uzlādes, kad uzlādes līmenis sasniedz 20%-5%, indikators sāk ātri mirgot un pie zema uzlādes līmeņa (5%-0%), iedegas sarkana gaismiņa.

Barošana: Akumulators (Li-Ion) vai tīkls(kombinēts)

Spriegums: 100-240 V/50-60 Hz

Motors: Rotora ar Constant Power tehnoloģiju, 5300 apgr./min.

Akumulatora darbības laiks: līdz 120 min.

Pilnas uzlādes laiks: 80 min. (caur tīklu vai arī caur statīvu)

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 0.7 līdz 3.0 mm

Asmens platums: 46 mm

Svars: ~270 g

Izcelsmes valsts: Vācija

Komplektā: 5 metāliskas vai plastmasas uzlikas – 1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm, 9mm un 12mm; otiņa tīrīšanai, adapteris, statīvs un eļļa.

Funkcijas
Ar akumulatoru
Griešanai

Mūsu mērķis ir nodrošināt ikvienam optimālu instrumentu ideālai frizūrai - mērķis, kuru mēs sasniedzam, izmantojot tehniskus jauninājumus un nepārtrauktu mūsu produktu attīstību. Šajā ziņā mēs strādājam kopā ar ekspertiem no visas pasaules.

Mūsu produkti atjauno patiesu aizraušanos ar matu veidošanu. Mēs padarām matu griešanu vienkāršu, bet galvenokārt, mēs pārstāvam netradicionālu, mūsdienīgu darbu ar mašīnītēm. Nodrošinot, ka katrs griezums ir veiksmīgs un vienlaikus ar nesalīdzināmu un neatkārtojamu pieredzi.

RAŽOTS VĀCIJĀ

Wahl GmbH ir ciešās saitēs ar Švarcvaldes reģionu, jo tie ir "Ražots Vācijā" produkti, kas pateicoties izcilajai kvalitātei joprojām ir ļoti pieprasīti. Kā pierādījumi tam - 90% eksports uz vairāk nekā 100 dažādām valstīm.

Wahl GmbH ir Wahl Clipper Corporation (ASV) meitasuzņēmums, globāls spēlētājs, un šī unikālā pozīcija nozīmē, ka tas var paļauties uz daudzu spēcīgu partneru atbalstu un līdz ar to ir viens no vadošajiem ražotājiem un ekspertiem šajā nozarē.

 

Prece pievienota salīdzināšanai